Igår&idag

Hejsannnnn, igår var jag först i kungens kurva, sen när jag kom hem gick jag till medina och va där med hennes gulliga syskon och lydia hohooh. Sen åkte jag och lydia till skärholmen och gick runt ett tag. Typ vid 3 ska jag träffa sofia & lydia sen ska vi typ träffa vana & malin och vi ska till en halloweenfest typ sen sover jag och sofia hos lydia. That's my plans for this day, hahha ha en bra dag pozz!

här är man verkligen vacker i uppsatt..

STOOOOR SKILLNAD, hahaha inte fin....
 

BAJS.

Är hemma själv nu och har fett trååååkigt. Lyssnar på musik och chillar kääänteeen. Vet inte vad jag ska skriva ville bara uppdatera eftersom ingen av oss har skrivit nåt idag hoho.

Min älskling.

Min pojkvän är så söt, jag älskar han runt hela jorden 190387327 gånger, han är bääääst. Han sa en gång att han tycker att jag har "very kissable cheeks" min ängel.
(Jaaa, jag har skit kul och jaaaaa jag vet att jag är fin på bilderna-.-)

Hey what's the situation?

Holaaa, vaknade för en stund sen och har precis ätit. Ska till skäris snart med min mamma, ska hämta min mobil och sen köpa lite saker, wihooo. Efter vet jag inte riktigt vad jag ska göra, ska kanske på träning kl 5. Men aja ha en bra dag, poss:*
 

Loving you is so damn easy to me..

Tjenatjena. Har världens blogglust men ingen jävla aning om vad jag ska skriva om, vi har inte så många läsare heller så om jag frågar vad ni tycker vi ska skriva om kommer det ju inte va nån som kommenterar hahha.. aja, kom hem vid 8 från husby, var där på en dopfest typ. Just nu sitter jag bara hemma och lyssnar på musik, aja tror jag bloggar senare, pussiii.
 

3 saker jag längtar till

-Nyårsafton, bästa högtiden på hela året, längtaaar!
-Sommaren 2013, LÄNGTAR BARA, hoohihiohho.

Och sist men inte minst, det jag längtar till allra mest:
22&23 APRIL 2013, det kommer vara dom bästa dagarna i hela mitt liv, jag skojar inte.. och jag snackar såklart om när JB kommer till sverige, bara liiite mindre än ett halv år kvar, DJKSGFLJDÖFGJK VAD JAG LÄNGTAR!
 

Haha jaja

Helloooooo, sitter och fixar mitt hår medans jag lyssnar på musik, kulkul hahha:) Ska till några släktingar snart med min mamma och sistahhhh, kulkul det med hohoho. Imorn ska jag typ till Ikea med min madre och köpa skrivbord och lite skit till mitt rum, sen har jag träning klockan 5, och det är ju också kuulkuuul! Okej, fett tråkigt inlägg hahha hejdååå.
 
 

neeeew

Dåliga bilder, i knoooow.
Jeans&Vit tröja (som man inte ens ser att det är en tröja..) Gina Tricot | Gråa Mjukisbyxor Cubus | Väska&Plånbok (som man inte heller ser haha) AccentOooooch Tidning med maaassa bilder på Justin Bieber och lite One direction Pressbyrån hohohooooo |
BILDERNA PÅ JUSTIN ÄR SKIT STORA FÖRRESTEN ASSÅ SÅ FIN JAG DÖÖÖR.

Right Here

 
 
/serena

2010/2011

 
 

I was like baby baby baby, oooh

Godaaaaaaag, vaknade typ halv 11 och har inte gjort nåt sen dess typ, kul liv hahah, nej men kanske går ut senare. Fick nån random idé och gjorde chokladbollsdeg så sitter lite forever alone och äter det med en kniv... hohoho:) Juste ska få tillbaks min mobil idag, wehooo, hehohihihah.
 
 
 

hdjfhashdhjdgakshd





DEN HÄR MÄNNISKAN ÄR PERFEKTION.
/Lydia

HON LA DEN FIIIINT.

KÄRLEK TILL DEN SOM SKREV DET, BÄSTA!
/Lydia

Höstlooooooov.

Kom hem för typ 2 timmar sen och nu är det höstlov YÄÄÄSSSS fett skönt haha. Imorse mötte jag Serena och Medina lite tidigare än vanligt för vi skulle trycka lite grejer på våra tröjor och byxor. Jag tryckte Bieber på sidan av mina byxor. Först ville jag trycka det på rumpan men jag ångra mig haha. Men nu ska jag äta för jag är skit hungrig puusss.

You knew one day i would be standing tall, and just look at me now.

 
Älskar dig världens finaste, ♥Once A Belieber, Always A Belieber♥
/Lydia

Höstlov, wihoooo!

Shooo grabz&gurlz! Kom hem för typ en timme sen är skittrött så tror inte jag ska gå ut, eller kanske får seeee. Vad ska ni göra idag då señoritas? Aja, är skitthungrig så ska äta nåt snart:)

Off2school

Ska ner och möta medina nu, sen möter vi lydia och amanda och gå till skolan, vi ska trycka tröjor i syslöjden innan vi börjar hohoho:) aja, han en bra dag:*
 

Godnatt


Börjar 10 imorn och slutar 2, skitskönt! aja, ska sova snart så goodnight sunshinessss!

-8 saker om mig-

• Jag lyssnar på hela Justin Biebers senaste album Believe minst en gång varje dag.
• Jag har skitsvårt för att lita på folk, vet ej varför haha..
• Jag älskar Instagram hohoho:)
• Att äta när jag är riktigt hungrig är typ bästa känslan hihi.
• Jag har har storlek 36,5 i skor och har haft det i flera år.
• Jag älskar Magi på Waverly Place och Selena Gomez är min förbild, älskar hennes personlighet.
• Jag vill flytta till L.A med en vän när jag blir äldre.
• Under det här året har jag lärt känna ganska många, älskar att träffa nya människor:D





You know what it's all about.

Halloj! Har ni haft en bra torsdag ellä? Försov mig till typ kvart i åtta imorse, men hann ändå cool som jag är haha:) Slutade halv 4, sista lektionen var syslöjd, asså åååh slöjd är verkligen inte min grej hahhaha.. Aja, är nöjd så länge jag får E hohooh. Efter skolan åkte jag, medina ocg lydia hem till lydia haha, aa men vi chillade mest och gjorde pannkakor, mumzzzz!

With Medina och Serenaaa

Är hemma just nu med Serena och Medina, vi kom för typ 1 timme sen och ska snart fixa pannkakor, är hungriiiiig.


- Lydiaaaa.

Nu har typ alla gäster gått och jag sitter i mitt rum och pluggar, yeeey.. Blev fett sur på mina kusiner för dom kalla Justin Bieber för bög lalala hahaha skit jobbiga. Men vad ska man göra att dom e avundsjuka hahaha;) Meeen ööööhhhh jag har skit tråkigt och har typ haft lust att uppdatera hela tiden men vet inte om vad?:/ 
 

Baby do it like u do.

Shoo hottiezzzz, haha. Slutade typ 4, åkte till liljeholmen med Vana och åt sen tagga vi till träningen. Kom hem halv 8 ungefär från, duschade, rensade lite i mitt rum, lagade godaste maten till mig själv och sen fortsatte jag städa lite hahhaha:) Imorn är det skola som vanligt, snartsnaaaart lov, wehoooo!:D 
 
 

So fucking sexy.

 
 
/serena
 

Bloggar från IPhone.

Ville pröva att blogga från min iPhone, det va längesen och ville pröva om det går bra hihi. Snart kommer alla gäster hit, egentligen skulle jag ha träning nu men missar den:( men jajaaaa, har städat lite mer hemma nu och har fixat en liten "Justin Bieber hörna" hahahah va fult det lät.. Men det blev faktiskt ganska fiiiint:')


Justin Bieber - Out of town girl.

 
 
Har städat lite av mitt rum nu och städa resten snart. Vi ska ha gäster här imorgon så jag behöver städa lite haha. Meeeeen jag vet inte varför jag skrev dethär.. Ingen bryr sig om att jag ska städa hahaha.

Bilderna är från imorse och jag ser skit trött ut.. Hahaha dom två sista-.-

Alohaaaa!

Sitter i datasalen med amanda & medina och har spanska. wihoooo! slutar om en kvart typ. kul inlägg, vet hahahah. AJA HEJDÅÅÅÅÅÅÅÅ

Hemma idaag.

Stannade hemma från skolan idag för jag mådde inte så bra. Men jag ska till skolan imorgon iallafall hihi. Sitter hemma och lyssnar på Justin Bieber med min Justin bieber tröjaaaa hoho, skrev precis till han på twitter ASSÅ TÄNK OM HAN SKULLE BÖRJA FÖLJA MIG ELLER OM HAN SKULLE RETWEETA MIG ELLER VAD SOM HELST OMG HAHAHAH.. Men nu ska jag fortsätta lyssna på Justin,pooossss.
:')

Shit happens, I mean look at you.....

Hola stalkers! Händer?! Hahahahha. Slutade 3 eller nåt och åkte med lydde till zinken, satt på donken och snacka om när Justin kommer till sverige, hahhaha vi och våra planer azzooooo! Aja, sen drog vi till träningen, vi hade lite fys, bollövningar osv. Åkte hem direkt efter och duscha, åt och nu sitter jag här och chillar käntäään:) 
mina bebisar

Tränaaaat.

Kom hem från träningen för ett tag sen. Har duschat och ätit nu, för er som inte vet så går ju jag och Serena på fotboll. Jaaaaaaa, vet inte vad jag ska skriva faktiskt, är skit trött och tror att jag ska sova snart hahaha. Åååååhhhh det är snart lov, bara den här veckan sen BÄÄÄÄÄM WOHOOOO!!

Sunday

Shooo brä! Sandra gick typ 2, vid 3 åkte jag till min faster med la familia, åt lunch osv. Kom hem typ nyss hoho:) Imorn är det skola, orkar inteeee haha, men snart lov so that's nice. Nåt som inte är såååå nice är att min mobil inte funkar så jag har typ inget liv känns det som... man inser inte vad man har tills man förlorar det, HAHA neej men min pappa ska lämna in den imorn. Så om nån har ringt/messat/kikat mig så vet ni det nu, och skriv till min fb om det är nåt:))) Nu ska jag fortsätta äta B&J, poss!
 

Godmorgon!

Godmorgon alla människoooor.
Vaknade typ vid typ 10 tror jag? Kommer inte ihåg haha. Idag ska jag städa hos min moster ocg få moneeeyyyy, yeeeyyy. Vill köpa kläder och Justin Bieber grejer, fast jag kommer ju inte få så mycket att jag kan köpa allt det men jajaaaa. Det är allt jag ska göra idag.. Imorgon är det skolaaaa asså jag orkar inteee-.- Amen just nu lyssnar jag på Malcolm B och lite annaaatttt.
Olika storlekar, fett fint..

Just nuuu

Hoooola! Har varit med sandra hela dagen och hon ska slagga hääär, myspys hahahhaahah.... vi sitter i mitt rum just nu och ba chillaaaar, jag lyssnar på JB och hon sitter och babblar om 1D, skittöntiga hahahahha.. aja pussipuss:*

Friday night.

Slutade runt 2 och gick hem typ direkt, första gången på länge haha. När jag kom hem chillade jag bara, skulle träffat sandra men pallade inte så det får bli imorn. Just nu sitter jag bara och kollar på massa videor, lyssnar på musik osv, chillfredag höhö:)
 
 

With ma homie.

Är hemma nu med Serena, vi skulle egentligen plugga men det e skit svårt så jajaaaa:/ Vi har precis ätit och sitter just nu och lyssnar på våran maaaan JUSTIN BIEBER♥♥ hahaha.. Meeeeen vet ej vad jag ska skriver ville bara uppdatera haha.

What makes you so beautiful, is you don't know how beautiful you are to me.

 
/serena
 

Hello!

Haft en bra dag elläää? hahah.. kom hem från träningen typ 8, duschade, åt och blabla och nu sitter jag här och ska snart sova. Imorn börjar jag 8.20 åååh orkar inte med skolan, men snart är det helg haha! Aja, ni får sova gott så hörs vi imorgon! xoxo
 

Så fin.

 
/Serena

Bästa helgen!

McDonalds cupen var sjuuukt kul, har haft bästa helgen med laget verkligen! Saknar redan!

Iaf, var i skolan idag, ganska seg dag.. Slutade vid halv 4 och åkte med Lydia till zinken, vi satt helt forever alone på donken hahahah. Sen typ kvart i 5 gick vi till ip fast träningen blev inställd så vi stog och snacka med Cornelia och Kellie ett tag sen gick alla hem:) Nu sitter jag här med chips&cola och chillar galeeeeeet, hahhahahha..
 
 
 

cuuuuup.

Kom hem idag från västerås, mcdonald's cupen, var där hela helgen och hade skit kuuuul! Vi vann 2 matcher och förlora 2 matcher men tycker faktiskt att alla spela fett bra. Vi åkte dit tidigt på morgonen igår, hade match direkt när vi kom fram till Västerås, som vi förlora:( Hade 2 till matcher den dagen. På kvällen var det fest, inte världens roligaste men jajaaaaa. Vi sov på hotell, 5 stjärnigt, saknar våran ismaskin hahahahaha. Vi spelade en match idag också som vi vaaaann, wihoooo! :D Jag kom hem typ vid 2-halv 3 och har typ sovit resten av dagen, sååhääääär trött.. haha men nu ska jag äta lite och vänta på min mami tills hon kommer heeeem.

Dagen

Vaknade runt 8 och fixade mig lalala sen åkte jag till skolan med lydia & medina, det var rätt chill ändå som fredagar brukar va. Slutade vid 2 sen åkte jag hem och chilla bara, sen vid 7 gick jag ut och köpte godis med lydia. Imorgon blir det mcdonalds cupen i Västerås med laget, skiiiittaggad förfaaaaan!!! Matcher hela dagen, bada på badhus, donken mat gratis (hehihiehehhiahah), fest på kvällen och sen sova på femstjärnigt hotel med laget, kommer bli skitkul assååå! Hhiihihi, aja nu ska jag fortsätta kolla på X-factor, ha en bra kväll! :)
 

Justin Bieber - Beauty And A Beat ft. Nicki Minaj

 
SÅ FUCKING BRA, KÄRLEEEEK!♥
 

/Serena&Lydia

Godnatt

Ska gå och lägga mig snart, skola imorn wihooo, har varit hemma igår och idag för jag har nån jävla nackspärr, haha skitjobbigt men det börjar gå över nu. Iaf, efter skolan ska jag nog hem direkt seeen får vi se. Ha en mysig kväll eller nåt, possi!

Börjar igeeeeen!

Hej allihopa, typ inga läsare kvar men aja nu har vi iaf bestämt oss att börja blogga igen och hoppas det håller längre den här gången, hahhahah. Vi tog bort alla gamla inlägg och gjorde ny design så vi börjar liksom från börjaaan hahah, men jaa hoppas ni stannar kvar! :)
 
ps, har ni något emot Justin Bieber kan ni lämna bloggen nuu, hahahhaha..
 
// Serena&Lydia

RSS 2.0