Shoo jag är sexig, ahhaha

Visar vad jag köpte idag foooort man hör inte ens vad jag säger hööhöööö


SKRIV TILL MIG ORRE

BDIUFWIUGFWOEFIUEWHFEWHFUWEFHIUEWHFIUWFIUWHFIUWHEFIUEW

torsdaaaaag

Hejhejhej! Har inte bloggat på typ 20 år och fick lust och göra ett nu hahah. Skulle egentligen göra ett videoinlägg men vafan jag suger haha, antingen så hör man inget eller så är jag jävligt pinsam och säger fett random saker hahahah... Men gör ett kanske imorn. Iaf, kom hem för en stund sen från skärholmen, va där med sandra och sov hos henne inatt också, wohooo. Ska bara va hemma idag tror jag, är fett seg så orkar inte gå ut. Aja, ska kolla på pll nu, puzzzzzzz:*

Holaaaa

Vaknade vid 10 kanske och har precis kollat färdigt på senaste avsnittet av PLL, öööh orkar inte vänta till nästa vecka för att kolla på nästa-.- Men iallafall, jag ska snart ut med min madre och köpa lite clothes(om jag hittar något hihi) typ allt jag ska göra idag tror jag tror jag, vi får se inte världens roligaste dag men jajaaa.

SÅ FIN MIN ÄLSKIPELSKI


i know you're no good ,but you're stuck in my brain

åååh är så jävla glad cefihwefhuihduwhd..
kan inte sova dock (DOCK AHAHAHAH  ånej) så kanske går t le skuula ,fast de orkar jag inte höhö..
juste ska t turkiet på fredag ,haterz briiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnn
bild från le skula i måndags.

Sportlovsskola på sportlovet ånej

Aaaaa jag har tråkigt med domhära


varit vaken sen 03


you're gonna catch a cold from the ice inside your soul

kan inte sova


Shoo brush

Sitter hemma just nu helt forever alone lalalala. Serena och Sofia sov hos mig igår till idag. Och idag på typ morgonen kom Cassandra hit så hela helgen har jag varit med dom. Hade dans igår också. Jag, Cassandra, Serena och Sofia stannade 1 timme längre efter vi hade slutat, så jag och Cassandra stog och dansa själva hahahah skit kul. Dom åkte hem för typ 2 timmar sen, har inte gjort så mycket efter det hohooooo.

Första bilden på Justin älskling på SNL och andra bilden på Sofia när hon diska våra grejer, hihihihi.

valentines day+ asian foooood

Hola amigos!
 

Igår vare ju käära lilla valentines day ,hade friluftsdag och sen fikade jag med min babyyy ,och idag hade jag bara fyra lektioner sedan åkte jag med bästis hem t heenneeee ,chillade ,hypade ,allt möjligt fixish sen vid halv åtta mötte jag babybooo i stan och va på middag med hans släkt ,skitmysigt!
walla bror kom hem nyss ,ska byta om och kolla PLL har börjat kolla de igen!har missat typ häflten haha..

FRIDAYYY

HOOOOLA AMIGOZZZ! ÄNTLIGEN FREDAG!!!!! Vet inte varför men är fett glad wohooooooo! Hahhahah.. Har fett ont i halsen fortfarande så ska bara va hemma typ och äta nutellamackor och dricka te oooooch lyssna på hypemuzic hela kvällen. Tråkig fredag jag vet men jaaaja:) 

You call it Valentine's day, i call it Thursday.

Hola amigosssss. Hade friluftsdag idag i skolan, hade skridskor i Zinken. Var väl ganska kul i början fast sen blev jag skit sur för någon kille hade tagit en hjälm som jag hade lånat från skolan och då skulle ju jag bli ersättnings skyldig för den.. Hahahha blev fett sur på en kille fast är inte ens säker på om det var han som tog den? ohnooooo.. :$ Men fick en annan hjälm så jag blev inte ersättnings skyldig, hahaahhaha asså varför skriver jag dethär?? Vill bara att inlägget ska bli långt eftersom jag inte har bloggat på några dagar haha. Jag åkte inte så mycket idag för det var så fucking kallt och jag var irriterad så satt inne på donken med några. Efter skolan åkte jag hem först, sen gick jag ut och mötte Cassandra, Medina, Vanessa och Anna. Lalalalla orkar inte skriva vad vi gjorde och det för ingen kommer orka läsa dethära helt ointressanta inlägget, pusspusssss
 

Torsdag

Hejhej. Idag hade vi friluftsdag, skulle ha åkt skridskor men hittade bara min ena och fick låna medinas men neeej dom va för stora haha. Iaf, istället gick jag och några till tcentralen och kolla runt i typ en timme, sen gick vi till alla andra och åt på donken. Kom hem ganska tidigt så det va sköntttttt. Fryser fett mycket och har ont i halsen så ska äta glass nu, hoohhohhihoohoh hejdå och glad alla hjärtans dag!!:)


Tell me what to sayyyy.

God eftermiddag mina kära, haha nej men tjaaaa eller hej, hallå, hola vad ni viiiiiill. Kom hem från skolan för ett tag sen och dagen var väl helt okej... Haha har för mig att jag skrev exakt så igår också men jaja. Just nu sitter jag och lyssnar på min gamla spotify lista från 2010, haha typ 3 år sen men har fett många minnen från låtarna så det är kul och lyssna lål. Juste, så att senaste pll avsnittet har kommit ut, ääääntligen har väntat en vecka nästan så ska kolla nu typ. Byebye:)


Tuesday

Hola! 
Har inte skrivit sen..lördag trorja ,aja i söndags var jag i nacka forum med åznan och köpte presenter t mamma..fick en jacka av han hihihihoojooh.
idag vare tisdag helaaaa dagen ,hemska tisdag..
 

chillskipillski

Goddaaaaaag! Vaknade imorse och va sjuuuuukt trött, ville typ dö haha.. och igår när jag vakna var jag inte trött alls, även fast jag hade sovit typ en timme.. alltid så lååålz. Iaf, va i skolan hela dagen, var väl helt ok typ. Snart lov typ. Typ typ typ typ hahhaha.. Nej men asså vad skriver jag??? Jaja, kom hem för ett tag sen och sitter ba och lyssnar på musik osv. Har verkligen ingenting att göra, ska nog kolla på ett gammalt pll avsnitt. xoxoxoxoxoxoxoxoxo.
fan blir bilden så stor för o.O

Niiiight

Önska mig lycka till med att vakna klockan 7 och gå till skolan imorn, hahahhaha godnatt!


Goodnight

Ska gå och sova nu och gå upp om typ 3 eller 4 timmar ungefär.. Skulle gått och lagt mig tidigare för att orka men nääääänäää haha. Amen nu ska jag iallafall sova sååå godnatt!
Shooooo seeexiiiii nerd biebsssss


Holaaa

Godkväll!!! Hahhaha.. Long time no see lål. Idag har jag inte gjort så mycket, eller ingenting alls faktiskt haha. Somna vid 3 igår och vakna typ 5 för att kolla på SNL för Justin var ju med, hahahahahah bästa jag sett!! Iaf, nu så ska jag sova snart och sen gå upp lite innan två för att the biebs ska ha live stream, thumbs up asså, det är inte ofta det händer haha. Men det är fett dåligt med timezones åhhh, kommer säkert inte kunna sova sen och då kommer jag va död i skolan imorn. Haha, men vad ska man göraaaa när man bor i narnia lååål. Jaja ville bara uppdatera lite GODNATT!!!


Trååååk söndag.

Har haft skit tråkig söndag haha.. Vaknade halv 6 imorse för att kolla på Justin Bieber SNL direkt sänt från USA, ahahaha så fucking gullig har sparat fett många bilder från deeeeet. Aaaaa när jag hade kollat på det gick jag och la mig och gick upp vid typ 1.. Hade träning idag men försov mig hahahah.. Men aa så har bara varit hemma idag, ska gå lägga mig snart för att jag ska vakna vid 2 och kolla på Justins livestream, hohoho sen sova igen för det bajs skola imorn, öööhhh-.-

SÅ SÖÖÖÖÖÖÖT

OMG

KOLLA VEM SOM FAVORITADE MITT INLÄGG PÅ TWITTER, MANNY FUCKING VOIX ASSÅ JAG DÖÖÖÖR I LOVE UUUU JAG ÄLSKAR HAAAAN, ibland är mitt liv fett bra asså hahahahh men jag r fett glad aaaahhhhh!!!!


hjfgcbvgfcnv

Märkte nu att jag skrev fel i förra inlägget. Menade sista bilden, inte första och jag menade lära mig stå på huvet inte händer hahahha.. Helt onödigt inlägg men jajaaaaaa, och om ni undrar varför jag inte bara ändrar är för jag skrev från mobilen och det går inte dååååå, asså ånej va onödgt inlägg hejdöööö!
men öööhhh kan inte ta en fin bild så skit i kör bara domhäääär slkdhasjdflksdhfbgjfds

~

Helloholahibonjourselam.
Dagen har gått fett fort idag. Var med Cassandra hemma sen kom Serena senare. Vi var hemma, lyssna på musik och såntdäääääraaaa. Vid 6 gick vi ner till dansen. Den slutade 8 och då gick jag hem typ direkt. Jaaaaaa det var min dag, nu sitter jag och lyssnar på Justin min baby och väntar på att han ska va på SNL kväll typ:)
Jag är skit ful på första bilden meeeen äääärligt jag ska fucking också lära mig stå på händeeeeer hahaha


Allting går upp för mig när solen går ner

Hola! Hur
Mår ni vavavaavva?,Har inte sovit ett skit så är fett trött haha ,åkte hem imorse och typ sov till fyra och nuuuuuu eeeee jag ute igen..ska träffa L ,äter middag där tror jag.


Torsdaaaaag

Hola bitchääääzzzz. Har inget annat att skriva så tänkte berätta lite om dagen. Skolan var som vanligt joooobbig och lååååång haha. Efter skolan åkte jag hem med Medina och Serena, var hemma ett tag sen kom Cassandra. Vid typ 7 ungefär åkte vi till bredäng och träffa några i bredängs hallen. Såg Malcolm B där också, tog bild med han och sådära hahaha sanningen han e fett fiiiiiin Hoho!! Förresten så kan jag inte överföra mina bilder till min data så måste blogga från min mobil tills jag får en ny data-.-


waynes coffeeeeee

Hola amigos!
 
Idag var en gooodieday ,skoldagen var seg som fuuuuck ,men sen efter skolan blev de bättre!,förutom de att jag ramlade i rulltrappan HAHAHAHAhahahahhaahha..

Var hemma hos bebis efter skolan! yesyessss spelade ,brottades hahahajajaaha ,sen klippte han sig ,(fett fin:$)sennnn fikade vi på waynes ,gjorde videos osv ,kom hem precis nyss! Lyssnar musik ..
bara kärlek♥

goodnight

är de bara jag som inte kollar på Sverige-Argentina?:( haha
 

mitt förra inlägg försvann men whateeeever lika bra haha ,aja imorn ska jag upp tiiiidigt som fan så borde väl sova hihähöh.. kommer vara längsta dagen... 
Ska iallafall sova nu ,goodnight! 

tumblr bilder

 

Sverige - Argentina wohooo

Kollar på Sverige mot Argentina nuuuuu, mobba ej min bild haha


tell me was it worth it ?,we were so perfect..


DHFSDFHJDBGFDH DREGEEEEEL

 
Jaaa jag är avundsjuk på en docka vad?!
/Lydia

Godnaaaaatt broes!

Ska gå och lägga mig snart för att kunna gå upp tidigt imorgon, ööööhhh orkar inte men jaja. Ska lyssna lite på Justin älsklinggggg sen sova, godnatt!
 

-

Var hemma idag igeeeeen, känns som jag är sjuk hela tiden öööhhdflajds. Men det är ändå skönt att vara hemma hihi. Men har inget att skriva så kan berätta lite om igår hohooo.
Var i skolan, helt vanlig dag typ. Efter åkte jag hem direkt with Serena och lite senare kom Cassandra. Efter ett tag gick vi till Cassandra och efter det till dansen, första gången där för mig och det var skiiit kuuul. Vid 7 sluta den och då tågluffa jag och några till Norsborg och resten av kvällen var vi i Vårby och Annexet.
Ooooch nu har jag kollat på PLL som vanligt och kollat lite Mazzi Maz på Youtube, haha sååå fiiiiin:')
Hahahahahah asså ånej jag skämmer ut mig.. HAHAHA

I wish you had words to kill the fever that's killing me

Har varit i skolan! Wehooo.. Teknik ,No ,idrott whatever nu är skolan sluuut sitter i tc och väntar på älskling haha.. Kul kul


Don't you worry child

Hola!
Förra inlägget skulle ha kommit ut på morgonen men de gör inget haha..
Har varit i kista ,tränat! Sen nuuu är jag hemma ,kollar film och smsar med älskling ,kan inte bli bättre ju.


Godmorgning swedem

Hola! Sitter och kollar Fear Factury och äter grööööt med äpplen ,helt okej..
Söööööndaaaag idaaag ,wehoo


sjuk.. igen.

Seriöst jag blir sjuk hela tiden, så fort jag blir frisk så blir jag sjuk direkt efter, orkar inte. Jaja, sitter hemma nu och kollar på PLL, älskar serien skiiiit mycket kfdjsdknfvkj. Senare, eller om typ någon timme ska vi typ åka och hälsa på min morbror, vet inte hur länge vi kommer vara där eftersom jag är sjuk. Men jaaaaa, ska fortsätta kolla på PLL nu, pussssssss!
Jag är alltid fin och sådär när jag är sjuk.. viiiisssttttt?

Chilling

Är hemma ,har en extreeeemo huvudvärko så kommer dö när som helst men de lööögnt bror ,aja ska avsluta inlägget nu pööösssar


10 Sanningar.

Har tråkigt så tänkte jag kunde skriva sanningar om mig själv haha.
1. Jag älskar att dansa och spela fotboll, men är inte så bra på det..
2. Jag är mörkrädd.
3. Gillar inte att beställa saker ensam, vill alltid att någon ska gå med mig.
4. Tycker frukt är gott, men mår oftast illa efter jag har ätit det..
5. Jag började gråta igår när Serena kom ut med JB biljetterna igår.
6. Jag har aldrig skakat lika mycket som jag gjorde igår, antingen skakade jag så mycket för att det var kallt, eller för jag var nervös, vet inte haha.
7. Jag älskar Justin Bieber mer än någon kommer att förstå!!
8. Mitt kök är läskigt på kvällarna.
9. Jag kan oftast inte kolla på folk i ögonen när jag pratar, om jag kollar på någon så kollar jag skit ofta på ögonbrynen utan att tänka på det, vet inte varför?.. haha
10. JAG LÄNGTAR SÅÅÅÅÅ FUCKING MYCKET TILL 22, 23 OCH 24 APRIL, mest 24 hohoho!!!

plugghääääst ftw

hola mi amo , ¿que tal?  
 

sjäääälv sitter jag hemma ,broor jag läser en fkn svenskabok mitt på lördagen haahhaah riktig plugghäst.. så jävla deprimerande bok så de inte gåååår ,men vill bli klar med den så de gjort!men den är sorglig:(

iidaaaag vet jag ej vad jag ska göra ,träffa nån säääkert om jag pallar haha..är trött:( aja,pusspuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuusshdushdue
 
 

Bieber biljetter.

Asså omg denhär dagen har varit bästa dagen och ändå skit jobbig samtidigt. Serena har typ berättat allt vi gjorde idag, vi stog ute och frös i typ 6 timmar och nu är jag såhäääääär glad. Har bara sovit 1-2 timmar inatt och är feeeeetttt trött nu, ska gå sova liten stund sen lite senare gå upp och kolla på film eller nåt. Asså kan ni fatta att vi äntligen har fått våra Justin bieber biljetter, Golden Circle! Helt sjuuuuukt, kan inte heller fatta det men fattr det mer och mer efter ett tag, hahahahah är sååååå glaaaaad! Har blivit sjuk förresten, är helt försyld, vet ni hur jobbigt det är min näsa och min hals gör skit ont orkar inteee-.-


Påväg hemåt

Imorse åkte jag till Globen och mötte upp mina friendos Aleks ,Lydia ,Serena ,Vana och maassa andra ,dom köpte ju biljetter! Sen till skolan en lektion ,sen träffa jag älskling (våran 2månaders dag typ hohohohi) och nu ska jag hemåt.. Är helt slut men aa..puss


24 april 2013

Imorse åkte vi till Globen vid halv 5, först satt vi bara inne i ett rum jag, lydia, vana och flera. Sen vid halv 7 gick vi ut och vänta typ en timme på att dom skulle ropa upp våra namn som vi gick dit och skrev igår för att få en bra plats, sen fick vi vänta ännu längre till dom ropa upp namnen igen till kön för biljetter och eftersom vår köplats stod på mitt namn så fick jag stå i kö, och fyfaaaan vad kallt det var alltså! Iaf, några minuter efter 10 öppnade biljettkassorna, i början kändes det fett segt och jag trodde inte vi skulle få biljetter haha, men jag hade nummer 30 av typ 120 så det var fett bra. TILL SLUUUT var det min tur i kön och vi hade såå jävla tur för att vi fick GOLDEN CIRCLE!!!! Asså helt seriöst trodde aldrig den här dagen skulle komma, är så fucking glad fast jag fortfarande inte har fattat att vi kommer vara bara några meter från Justin Drew Bieber, det är på riktigt helt siiiick. Aja, bloggar senare när jag har fattat att vi verkligen har biljetter hahahah...


Ååh

Åååhhhh är så fbndksbzn glad just nu fast ändå fett stressad haha... Ska upp om nån timme och möta lydia och kanske några andra sen ska vi till Globen och blablabla. Om det blir bra så bloggar jag sen annars så ses vi om några dagar, lål hejdå:)


RSS 2.0