chilling ensam hemma


Hello

Hola guapas, haha vet inte riktigt va det betyder men HEEEEJ! Det var ju lov förra veckan, gjorde typ ingenting. Hade sportlovsskola några dagar, sen var jag bara med kååmpisar och hemma typ. Just nu sitter jag hemma och kollar pll säsong 1 på 3an,wohoo. Ska snart ut och träffa lydia och några sen ska vi till kollofestivalen vart den nu är haha. Seeen ska hem tidigt för min mamma och syskon kommer hem från Eritrea vid 1, åhh har saknat dom fett mycket för dom har varit där i 5 eller 6 veckor hahahah. Okej hejdå:)))


vägen vi gick på tog slut

Holaaaa ,back in sweden bitches!

jävligt kul..eller noot. åååh saknar turkiet, de va så skönt att lämna allt:(
Idag faila jag heeelt ,ahahhaa jag svär kolla jag ställde alarm klockan åtta men min lur var på turkisk tid så vaknade myyyycket tidigare..aajaaaa ,what to do. ska träffa massa locas och åka t nån festivalskit ,ajajajaja sen efter vet jag inte heeelt vad jag ska göra..puss på er babes
s

Ask meeeee

Är lite cool så skaffade sånhär ask.fm grej:))) FRÅGA VA SOM HELST, DU ÄR HELT ANONYM SÅ FRÅGA BAAAAA JAG HAR FETT TRÅKIGT. Buzzzz http://ask.fm/serenabiebs


med sereeeena

Serena slaggish här från igår till idag. Vi firade Justin Biebers födelsedag hela kvällen, kollade på Never say never några gånger, lyssna på hans skivor hela kvällen typ, gjorde tårta och lalala. Filmade lite också, kanske lägger upp det senare men skämmer ut mig skit mycket ahhahaha.. Iallafall idag ska vi bara va hemma på dagen tror jag sen senare på kvällen har vi daaaans, wohooo!

DLKJHFSDFJVSAEUDKGHJNV ful men det luuuuuuuuugnt

HAPPY BDAY JUSTIIIIN!

Okej, idag fyller världens finaste människa 19 år. Det känns helt sjukt för att det känns inte alls längesen som 16åringen med the hairflip stod och sjung "aye,aye,aye". Det finns många personer jag älskar, men ingen på samma sätt som Justin. Utan honom skulle mina väggar va tomma, jag skulle ha ett socialare liv (lååål) och jag skulle inte ha alla domhär belieber vännerna på twitter. Men utan honom så skulle jag också ha ett tomt hjärta. Och jaa, jag svär att jag vet att jag låter som största tönten nu men jag bryr mig inte så mycket haha. Helt seriöst jag gör ALLT för Justin, han betyder allt för mig. Allt han gör för oss.. Asså åhhh han är bara perfekt..Och jag är såååååå tacksam över att jag har biljetter till en av konserterna, inte ens ord kan beskriva hur lycklig jag är över det. Ok har så mycket mer att skriva men folk kommer tro jag har psykopat eller nåt sååå HAPPY BIRTHDAY MY ONE & ONLY LOVE!


DYGNA BROOR

hej amigos!
 

Sitter ensam ,har varit vaken sen typ åtta imorse..höhö ,mamma ska upp om typ en timme ,vi ska vara i Arlanda typ halv åtta. knaaas ,ska t turkiet vettu!
Igår träffade jag Toni och gick på bio ,mitt i filmen taggade vi hem t en kompis och va där haah..sen idag träffade jag mina grabbz ,chillade mest..kom hem halv elva typ ,sen duschade ,packade osv..
aja ska fortsätta lyssna musik ,untzuntz 

RSS 2.0