Hola gatos

Hejhej! Förlåt för skitdålig update hahha, ska försöka börja blogga bättre men får ny mobil snartsnartsnart och dåå blir det bättre:) Dom senaste dagarna har jag inte gjort mycket alls förutom skolan, har pluggat fett mycket hahahha, men hade 3 prov och och det gick väl bra. I helgen har jag inget planerat, träffar väl nån, sen måste jag shoppa asså har inga kläder typ hahah.. Aja, ha de bra, puss!
har inga nya bilder aaalls så de får bli en gammal:)

X Factor nästa

Sitter nu med min Mami och kollar på X Factor. Fortfarande att Malcolm åkte ut skit synd, asså wääääää.. Men jaja ska fortsätta kolla nu!


Länkbyte!!

Läs våran bebis Vanas blogg! Skit fin tjej, världens gulligaste. Hon är helt efterbliven men det därför jag älskar henne haha! Hennes blogg är också sjukt bra, måste läsas!
(TRYCK PÅ BILDEN ALLA!!)

Prov imorgon..

Asså jag orkar inte vi har massa prov hela fucking tiden, ööööhhhh!! Måste fortsätta plugga men ville göra ett inlägg snabbt bara.. Efter skolan idag var jag först med Medina och Cassandra hos mig, fast typ bara 20min haha, Efter det gick jag och Cassandra till henne. Vi gjorde "kanel challenge" vet inte vad det heter haha. Vi körde om 65 gilla status så skulle vi göra det, hahahah dog av garv! Tror Cassandra försöker lägga upp den, eller jag vet inte. Amen nu ska jag fortsätta plugga och lyssna på lite gamla låtar, puuusssss!
Saknar Västeråååååsssss!

Skolan.

Sitter i skolan nu, har precis gjort engelska prov, hoppas det gick bra haha! Varför skriver jag ens dethär helt onödigt hahaha.. ASSÅ BILDEN OMG SÅ SÖTAAAAAA säkert suddig men jaja..


Everything You Do Is Maaagic.

 
Blir glad av denhär låten, vet faktiskt inte varför haha. Men idag skulle vi egentligen vara lediga från skolan men jag och några andra var tvugna att orientera eftersom vi tappa bort oss i skogen förra gången vi hade orentering-.- Hade utvecklings samtal idag också, mina omdömen var väl sådääär.. Inte dåliga men inte världens bästa heheeee. Efter mitt utvecklings samtal var jag lite med Serena, Sofia och Ludwig sen åkte Serena och Sofia hem till mig och vad här ett tag. Nu sitter jag hemma själv och ska plugga till imorn. Vi måste vara färdiga med lite saker tills imorn, öööhhh orkar inte.
Hahaha omg mina miner.. Men öööööhhhh vill ha sommar!

TRÖÖÖÖÖTTTT.

Var i skolan idag och efter det hade jag träning. Vi sprang runt tanto typ ganska jobbigt men jaja hade inte så lång träning ändå. Kom hem vid 7-halv 8 ungefär? Är skit trött tror jag ska hämta mina hörlurar och sova en stund på soffan, fett skönt!

Skola imorgon..

SKA VI FIRA ELLEEERRR WHOOP WHOOP

HAHAHAHA jag orkar inte asså..


Lördag.

Heeeej, vet att jag inte har bloggat på ett tag men jag har inte vetat vad jag ska blogga om.. Eller var det ens länge sen haha? Jaja, har iallafall varit i Liljeholmen och Zinken och åkt runt lite överallt med my homies idag. Träffade Cassandra i tuben påväg hem så åkte med henne och hennes mamma, behövde inte åka själv, whoop whoop! Haha har tråkigt och vet inte vad jag skriver asså.. Men jag kom hem vid 8 och är skit trött nu. Ska duscha snart sen ska jag chilla lite hemma sen sovaaaaa!
Det ser ut som jag inte har något hår hahaha..

Känslan..

 

tjatja

Holaaaaa mamacitas! Sorry för den dåliga uppdateringen, men jajaaa. Slutade 2 idag, juste vi fick våra omdömen, fick godkänt på allt förutom religion och sen fett bra på engelska whoop whoop! Just nu är jag hos lydia, roligtroligt. Aja, vi kanske gör videoinlägg snart, hahahha pusspuss:)

Pluggar.

Sitter utanför klassrummet och pluggar på lavar, skit svårt fattar ingenting. Hade egentligen idrott men jag har ont i magen så våran lärare sa att jag Amanda och Medina skulle upp och jobba typ, yey.. Aja ska fortsätta nu ville skriva snabbt bara (jag vet dålig bild hahaha..).


Engelska.

Sitter på engelskan just nu, är sååå trötttt-.- tror den här lektionen är slut snart hihi, vill sova och har tråkigt så gör ett onödigt inlägg.


Konstig inlägg

TJAAAATJAA BLOGGEN!! Driver men heeeej, hola, bonjuor, hello, tjabba tjena hallå!!! Hahhaha jag vet jag e fett konstig men ajaaaaa, vad gör ni?:) Själv sitter jag och gör typ inget, hahha.. nej men är fett hungrig och har skitont i huvudet. Asså jag är glad men ändå inte, jag vet inte , jag vill skratta men ändå gråta... asså..... K jag vet men lydia sa att jag skulle blogga så nu gör jag det.... näheeeeee. asså nej hejdå jag kommer tillbaks när jag är mer normal... och jaaaaa jag kommer kanske ta bort det, eller nej för det är typ såhär jag är egentligen, fast neee... ASSÅ HEJDÅ...

Justin Bieber - Just Getting Started

Har fått hem min Justin Bieber bok, äntligeeeen. Beställde hem den för några dagar sen, hohoho ja jag är glad. Har båda hans böcker nuuuu. Ska nog börja läsa den snart!

Väntar på vana.

Hola amigooooos. Sitter just nu och väntar på vana som har hemspråk. Efter det ska vi till träningen, är skit trött men aja. Fick sluta typ 2 istället för 3 idag men näääääjjjj vi sitter fortfarande i skolan och väntar hahaha..


My day.

Jag och Serena vaknade vid halv 9 idag för vi skulle ha loppis med laget, tror jag skrev igår att vi skulle ha det.. Vi var där till kanske 4-5 och efter det var jag med Sofia, Balthazar, Aksel och Ludwig i Medis ett tag. Lite senare åkte vi till Mariatorget och träffa lite killar och tjejer. Ganska chill dag faktiskt, det var ganska kallt att stå ute och sälja men jaja.
 

Goodnight!

Nu är vi hemma hos mig, Lydia och vi har bakat till imorn. VI har någon grej med laget, vi ska vara i medis 10, skit tidigt men jajaaaa. Ville bara skriva lite, bajbaj!

 

Fuck school, i'm going to sleep.

Vafaaan fattar ingenting på provgrejen och jag kommer enligt mina framtida planer inte ha nåt behov av att veta hur en mussla förökar sig, såååå ska ta en dusch och sen gå och lägga mig:) Goodnigt&sleep tight mamacitas!
 
 

Torsdag

Heeejheej! Har inte bloggat på ett tag för att jag inte haft nån tid eller lust, och det har inte hänt nåt speciellt heller allt har väl bara rullat på som vanligt förutom att jag har haft skitsvårt att sova hela veckan, nån som vet vad man kan göra åt det hahah??? Iaf, försöker börja att plugga till nåt jävla prov som vi har imorn, och det hade jag såklart glömt tills jag såg lydias inlägg haha åååh orkar inte. Aja, det är fredag imorn så det är skönt, slutar 2 och ska typ va med sofia&lydia efter skolan sen ska jag till lydia och sova där, bloggar dåååå pusspuss....
 
 

FÅR DAAAMP

JAG ORKAR INTE FÅR DAMP PÅ RIKTIGT KAN INGET INFÖR PROVET IMORGON HAR FÖRSÖKT SKIT MYCKET MEN NEJNEJ FUCKING SKIT SKOLA PROV ÄR ALLMÄNT SUR ASSÅ ÅÅÅHHHHHH, HEJ F..
Har ni tänkt på att jag lägger upp skit fina bilder HAHHAHAHAHA hejdå nu ska jag fortsätta va sur.

In schooool.

Är i skolan nu med my frieeenndzzz. Vi har rast och jag vet inte vad vi gör hohoho lyssnar på musik typ. Tror vi börjar om typ 5 minuter pallar ejjjjjj-.-
Hahaha jag vet jag är normal på bilden:)


inlägg.

Fin rubrik haha.. Jaja var på skolan idag, ganska skön dag även om vi sluta vid 4. Efter skolan åkte jag, Serena och Medina till Zinken Donken och åt lite innan vi hade träning, den började halv 6 och slutade runt 7. Efter det träffa jag Sofia ett tag seeeeen gick jag hem. Kom hem vid 9 ungefär och nu sitter jag häääär. Ska plugga lite till engelskan imorgon för jag är så duktig, whoop whoop!

One direction.

 
Olika storlekar men skit iii. Har lyssnat lite på One Directions nya album, tyckte inte det var så bra i början men när man har lyssnat några gånger så blir den bra haha. Var iallafall lite ute med Sofia idag efter skolan på Zinken men var inte där länge alls och vi träffa inga där, vi hade bara tråkigt så vi åkte dit, och innan det tågluffa vi och Medina haha!
 
Två gamla bilder, den till höger var inte så fin men jajaaaaa..

Hos Serenaaa:)

Sitter hemma hos Serena nu, ska sova häääär. Vi kollar på MTVema just nu fast det är reklam haha. Öööööhhhhh pallar inte skola imorn men jaja det väl lov snart ändå? Idag var jag först med Sofia, Mickis, mary och Lydia, inte jag utan en annan Lydia hahaha, sen efter träffa vi lite tjejer och killar på zinken, sen gick jag hem och nuuuuu sitter jag hemma hos serena som jag redan har sagt hahaha. Hihi fast nu börjar EMA igen så hejdååååå:)


Gulliga bilder haha..

 Shoooo! Har varit hemma hela dagen idag typ, haha kul, nej men min mamma fyller år så aa. Iaf, så kommer lydia hit snart och ska sova här. Vi ska kolla på EMA hela kvällen, hahah mest för att Justin är nominerad i några kategorier, fast det är kul och kolla på annars också. Hohohoohoh, hejdå:)
 

10-11-12-13

Hola! Igår var jag och medina hos lydia ju och kolla på x-factor. Kom hem typ halv 11 och kollade lite på tv sen gick jag och la mig. Idag ska jag kanske, kanske på fest med lydia, vana och resten av laget i typ bagarmossen, men vet inte riktigt är förkyld och inte så festsugen just nu så får se. Annars är jag väl bara hemma hela dagen, kanske åker till skäris och köpte lite saker eller nåt. Aja, puss!

Xfactor nästaaaaaa.

Är med Serena och Medina hemma hos mig och väntar på att Xfactor ska börja. Onödigt inlägg bajbaj importer!
Såååååå finaaaaaa!!!!!!!!!!!!!

Tjatja

HOLA AMIGOS! Just ni sitter vi hos mig, (serena). Jag venne riktigt vad vi gör ahahhah.. Senare ska vi till lydia och kolla på x-factor, ruuuuligt! Aja, vi ska äta nu pusspuss!
 

It's friday, friday

Shooooo, börjar 10 och slutar 2, skitskönt. Efter skolan ska jag hem tror jag, och sen ska jag nog vara hemma hela kvällen för att jag är lite förkyld, skitjobbigt haha. Aja, ville bara uppdatera lite, pöss!

 

Hos medinaaaaa.

Är hemma hos Medina med Serena, Amanda och Medinas gulliga syskon. Vi har precis bakat kladdkaka till klassen som alla ska äta imorn, wihoooo:) kbry inlägg hejdååååå


Tooorsdag

Godmorgon! Vaknde typ 7 och är helt klart nu, ska gå ut 8 så har lite tid. Slutar klockan.... jag vet inte riktigt haha, men efter ska jag, lydia, medina amanda hem till nån av dom och baka, vi ska bjuda hela klassen, snälla niggas som vi är:) Efter ska jag hem tror jag och göra engelskaläxan som egentligen va till idag men jag glömde böckerna i skolan. Ha en bra dag amigos!

They say that hate has been sent, so let loose the talk of love.

Hoooooola!
Började typ halv 10 idag och slutade 10 över 4, ganska seg dag men vad ska man göra lixååååm? Efter skolan åkte jag med lydia, medina, vana och jasmine till zinkensdamm. Hade träning till 7, och kom hem typ halv 9, åt, duscha och så. Just nu sitter jag och lyssnar på gamla bieber-låtar, åååh så jävla gullig!! Aja, ska sova snart börjar fett tidigt imorn, puss!
 
hihi sååå gullig
 

Onsdag 7 November.


Började halv 10 i skolan idag så det va sköööönt, fick sova lite längre hihi eftersom vi har sovmorgon på onsdagar wihoooo, fredagar också och då börjar vi 10 för er som bryr eeeer:) Efter skolan åkte jag och några till Zinken och var där ett tag innan träningen. Det var kul att det var träning idag eftersom vi inte har haft det på ett tag hihi, fast det var mest fys idag men det var kul ändå! Men jag hade tänkt ta en dusch innan jag går och lägger mig, är sååååå trött:( Ska bara lyssna lite på One direction - Little things som jag är helt kär i, jag vet själv inte hur många gånger per dag som jag lyssnar på den haha. Men jajaaaaa, godnaaaaatt!:)

Hos gudfar och gudmor.

Är hos mina gudföräldrar just nu. Har inte så kul så alla kan vara sociala mot mig.. Haha. Tror inte vi ska hem innan typ 9 så behöver någon att smsa eller KIKa med. fast jag har inte så mycket batteri så lycka till typ-.- Hoppas ni har kul till skillnad från mig:( pusspuss!


"I'm in love with you.. And all these little things"


inlägg.

Skolan började idag igen, inte världens roligaste men jajaaaa. Vi skulle skriva någon novell skit asså haha lärarna tror vi är författare eller något..-.- Men vi behövde iallafall skriva det och det gick inte så braaa.. Asså ååååhh jag pallar intäää vill ha lov, vill ha sommarlov!!! Det är typ ett helt år kvar:( Men vi säger att tiden går fort hihi. Just nu lyssnar jag på Little Things, ääääälskar den låten har lyssnat på den 18397814 gånger minst ahhaha.
 

Mitt hår har växt, wihoooo

mitt hår när jag precis hade klippt mig i mars
mitt hår i oktober
 
 
 
 

Eenie meenie miney mo, catch a bad chick by her toe.

Shooooo bräää! Fett äckligt med måndag asså orkar inteeeee, aja bara att kämpa på hahaha.. slutade typ 3 sen gick jag, medina, lydia och vana till donken och åt. Kom hem typ 5 och har bara tagit lungt och njutit av tiden hemma sen dess, jag driver hahahah men jaaaa...:) Sitter och kollar på ett program på tv4, det heter typ SOS barnbyar, det är några kända svenskar typ som åker ner till en barnby i afrika och typ bygger ett hus till barnen där som dom kan leka i och allt, typ som en fritidsgård, skitgulligt hohoho.. ajaaa, hejdå!
 

THAANIGGAS.BLOGG.SE

Tjejen på bilden har en tävling på hennes och hennes kompis blogg om en meet&greet biljett till justin biebers konsert i april!!! Jag och lydia har letat efter meet&greet sen augusti men det är skitsvårt att hitta så vi hypa lite när vi såg tävlingen hahhah..  Men iaf, besök deras blogg den här fett bra och var med på deras tävling, eller nej förresten då blir det mindre chans att jag vinner, hahah skoja..
http://thaaniggas.blogg.se/
http://thaaniggas.blogg.se/
http://thaaniggas.blogg.se/
http://thaaniggas.blogg.se/


Bild från Granliden,omg..

Jag har förändrats från till och med då hhahaha..

Hey you, I like your style.

Hola señoritas!!!! Gick ut typ halv 3 med lydia, vi gick och mötte claudia & sofia i hallunda sen åkte alla vi till skäris och gick runt ett tag. Sen typ efter en timme åkte vi till hornstull och gjorde typ inget, sen vid 5 åkte vi till tc, hahhaha vi försökte få gratis big mac men dom i donken va fett tröga...-.- Kom hem vid halv 7 och åt dirket, höll på och dö så hungrig jag var hahha. Just nu sitter jag och kollar på när justin bieber besöker The Ellen Show, han e skitgullig och hon e fett rolig hahahhaa..
jag & claudia för ett tag sen.

I'll never let you go.

¡Hola amigos! Vaknade runt 9, åt och det sen så gick jag jag ner till tvättstugan och hjäplte min pappa lite hohoh. Just nu sitter jag bara i mitt rum och lyssnar på musik och äter godis, mysmys:)
bild från förra sommaren.
 
 
 

10 saker om mig.

• Jag älskar Justin Bieber mer än någon någonsin kommer förstå.
• Jag är glömsk..
 Jag gillar ost vääääldigt mycket, haha.
• Jag brukar oftast glömma när jag har sagt att jag ska ringa eller smsa någon, därför ringar jag nästan aldrig när jag har sagt det.
• Jag längtar tills den 22a och 23e April 2012.
• Jag är Belieber, Once a belieber, always a belieber.
• Jag tycker One Direction är braaaaaaaaaaa, och gulliga hihi.
• Jag älskar att sjunga, dansa, och jag tycker fotboll är skit kul!
• Jag gick på fotboll i typ 2an-3an och då var jag ganskaaaa så duktig, sen sluta jag, och börja igen nu i 7an och är inte alls duktig längre-.-
• Jag tycker inte jag passar i uppsatt, därför har jag nästan aldrig det.

BIEBEEEEER.


OHMAGADD va fin jag är.

U smile, I smile♥

 

Ayeeee

Holaaaaa. Igår vaknade vi typ 10 och satte på en skräckfilm, sen vid 4 gick vi ut och åt pizza. Kom hem klockan 6 typ och chillade bara. Idag vet jag inte vad jag ska göra, är skittrött hahah men kanske går ut sen. aja, ha en bra dag!:):)

Never give up.


with serena och sofia.

Är hemma hos mig med Serena och Sofia just nuuuu, dom sov här inatt. Vi kolla precis på One missed call, någon skräck film men den va inte såååå läskig haha. Vet faktiskt inte vad vi ska göra idag, vi får se hihi. Meeennnn vi lyssnar på Justin Bieber, våran maaaan hohohohohoho.
.
SÅ SÖÖÖÖÖÖT.
 
 

RSS 2.0