Yes

Jag kommer va sånhär mamma, bara för att jag vet hur det känns hahahah..


TAGGA 2013

HOLAAAAA! De fucking nyår, WHOOOOOPWHOOOOP. Iaf just nu sitter jag och kollar på Ellen DeGeneres show, träääävligt. Aja bloggar sen pusspuss:)


alex clare ,jag älskar dig

......
 

Köpt tights ,nu träna

Glaaad ungeeee hääär ,tummen upp&grejer!! Haha ska träna bort fettma bitchez ,sådeså


Jag vill ha dig&inte dina vänner

Shoooooo ,är i kista nu med min broooooor&mamaaaaa ,jag vet att ni bryr er pusspuss


Ooooch Serena tar hem priset för 2012's tråkigaste skämt..


Chaaaaa chaaaa bloggen

Idaaag kände jag mig bättre så gick t vällingby med min maaaamaaa ,hittade skitfin mjukisdress ,sen andra tråkiga saker som byxor&underkläder och Blablsbla.. Aso vet ni hur halt de var?!, ska aldrig gå ut igen. Åååh är så jävla trött så nu ska jag gå dö ,goodbye pusspuss


Lördag

Heeey! Sitter hemma just nu och har precis kollar på film, Ramona and Beezus, den var fett gullig haha och bra!:) ska kolla på en till film kanske, The last song isåfall, men vet inte får se. Vad har ni gjort idag då? Jag har bara varit hemma och gjort typ inte, myzzzz. Aja, ha en trääävlig kväll, bloggar kanske sen!


Glider hemåt

Så fkn is .kommer ta minst en timrme



you only want me when you're lonely

kollar på victoria fashion show ,eller ne jag började kolla men pallade inte se på massa brudar i underkläder hahahaha..hade varit mer intressant om det varit killar ,men nänä. 
btw såg Justin Bieber uppträda, hihioho så fin

Never say never

Sitter och kollar på nsn just nu åååååh världens bästa film!!!!


Suuuup broes ,kom på att det är nyår snart?! 
det här året som var så nice ,hahah sajk de va säääämst är säker på att många håller med.. fatta vad skönt med ett nytt år ändå :D
Vad ska ni göra på nyårsafton?, (ahaha ingenn kommer svara ,alla är för fega för att kommentera..!) sjäääälv är jag osäker ,ska fråga mamma om vi inte kan åka på en kryssning den dagen ,gjorde de när jag var yngre så jävla nice! massa fulla gubbar man kan garva åt ahahahahahha.
Annars fira med friendos bara ,skjuta raketer trävligt trävligt.
 
Nyår in my ♥

where did the love go

Har stannat hemma hela dagen ,skulle ha träffat en massa men nääänää..känner mig typ sjuk så aaa..
Har kollat på film (Love and other drugs ,asså åååååååh vad bra den är) lyssnat på musik ,snackat lur osv, har skiitont i huvudet men aja. mamma kommer hem om en halvtimme ,fääätt nääääjz.
Typ sådär ↑ känner jag mig nu ,hahahahah abby my babybooo så gullig

godmorgon babes


Holalalalalalla

Fortfarande vaken ahahhaha ,fan va kul mitt liv är woup woup


Nattbad

Nääääär man inte kan sova som andra normala människor


så fin

Mila Kunis..perfektion.
skulle inte tacka nej till hennes utseende direkt hhaha..

And it feels like I am just too close to love you

tjenixen alla fåglar ,tänkte berätta om dagen! Träffade Tobias ,sen så åkte vi till gallerian där vi träffade Anna och han köpte sina skor ,sen träffade vi marre,ville&aleks och typ chillade massa. hittade ett par skiitfina byxor haha ,men dem var för små så näääeee.. Just nu kollar jag på Friends with benefit, älskar den filmen så jävla klockren... tänker en massa oxååååååå. Är så jävla trött 

Moooooot örnsbronx

Somnade vid fem ,vaknade skitsent och var helt död tänkte stanna hemma hela dagen men sen ringde marre och fråga om jag ville gå på bio med dem ,tänkte göra det först men sen blev det ändrade planer..gick ju ändå igår så.. However ,ska träffa T nu och säkert många fler. Ska kolla om jackan jag vill ha finns på Hollister oxå ,yess! Jaja nu är det ingen som läser längre hahahah K


Hej

Goodmorning bloggääään:) vaknade för två timmar sen typ och mår bättre, wohooo. Kollar på Disney Channel just nu, ååh det är fett kul:D


hahahahahahaha

JAJAJAAHAHHAHAHAAHHAHAAH ååååh döda mig kan inte sova..

smfeieorvioervieorvierovhi

Tumblr_llm1m1mnqb1qcvjnpo1_500_larges

kan inte sova

Hahahahahhaha allt är så fucking klockrent ,kan inte sluta garvva ahahahhaa godnatt..Forever Alone - Imaginary Friends

Submitted by rolo repeat
 

I cry just a little ,when I think of letting goooooo

Shoooooo.
 

Kollar scream HAHAHAHAH bajsar på mig ,ne jag skoja men ärligt den är skiitläskig ahhaha..smart att kolla när man är ensam hemma oxå..
 
annars lyssnar jag på musicaaaa, waaoow fett coolt jag vet pusspussssss senoritas  

"Det enda jag vill göra är att skriva om dig ,så många ord att jag kan göra ett helt album om Dig"

Hola babes ,hur mår ni?

Själv äre heeeeelt OK. var i gallerian idag med min Babe ,hHhahah helt fullt med folk!hollisterkön var sjuukt lång ,man fick köa bara för att komma in haha.. Vi fikade på nåt ställe sen gick vi på bio ,värsta cute couple vi är asså ahhahahahaha. Sista gången jag träffar nu på hundra år:/ just nu sitter jag hemma och lyssnar på Alex Rios ,ååååååh han sjunger så jävla fint..


21.40

HAHAH min mormor tvinga mig dricka två glas vatten och ba "du kommer bli frisk nu" hahahah får väl se.. Just nu sitter jag och kollar på pirates of the Caribbean, hatar sånna actionfilmer egentligen hahah. Hellre komedi eller typ drama.. men orkar inte byta kanal. Aja ska gå och lägga snart, är trööött som attans! Driver men ciaooo:)


Tralala

Hejhej, har bara legat och lyssnat på musik och kollat på massa videor hela dagen. Rooooligt. Är fortfarande sjuk och har nästan tappat min röst, hahah kan typ inte prata. Är fett hungrig också har inte ätit nåt förutom pepparkakor sen iförrigår ejjdjdskks. Ajaaa hoppas ni mår liiiite bättre en mig, pozz.


Ted

Godmorgon amigo!
Vaknade för en stund sen ,sitter och kollar på Ted ,hahahahaha dör av garv.

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3334773/images/2012/pic_50dad680e087c35c99ac35b1.jpg" class="image">


Eye to eye, so alive

Hejhej! Har ni haft en bra juldag? Hahah inte jag, är fett sjuk and it sucks hdjdjdjjw-.- Just nu sitter jag och kolla på victoria's secret fashion show, kulkul hahahha dom flesta modellerna har inte ens fina underkläder men det är kul att kolla på + justin kommer uppträda wohoo. Jaja, ha en trevlig kväll:)


Närbild bror


This girl is on fire

Ååh är så jävla trött.. Var uppe till typ fyra igår ,hade bästa dagen! Min systerdotter är så jävla söt haha ,älskar henne. Men Hon har sjuukt mycket energi ,efter ett tag höll jag på att dö..
Iallafall är skitrött och typ halvfebrig så ska typ vila resten av dagen ,puss


It's always a good time

Godkväll amigos! Ligger och lyssnar på musik just nu, kan inte sova jfjckfld. Hur var eran jul dåeeeh? För mig var den väl sådär haha, men jaaja längtar till nyåååår!! Partyyy all night long, driver men vill gå på fest då hohehoaha. Iaf, godnatt mamacitas!:)


Home alone

Har precis ätit och sitter och kollar på ensam hemma just nu. Hahahha eller han den här lilla killen, Kevin eller vad han nu heter:p


Merry x-mas ma friends!

Vaknade typ 8 och hade feber och allt kekzuxlzkd. Men jaja det är jul och då ska man ha kul:) neeej, men mår bättre nu och mina kusiner och så kommer typ hit snart och då ska vi äta goood mat osv, maten är typ det bästa med julen hahah, önskar mig typ inget iår förutom en mobil, fast den fick jag lite innan så vill typ bara ha pengar så att jag kan köpa kläder på mellandagsrean hohooho. Aja, ni får ha en riktigt gooood jul så hörs vi sen typ:)


Frukost på tåget

Hej ,och god jul alla!

Sitter på tåget mot Uppsala juuust nu och lyssnar på Just the way you are, har en cola ,nån konstig grej och en Cosmopolitian eller vad den nu heter men jaja,iallafall så d chill för mig! Har typ stressat sönder så d feeeett skönt att bara vara här nu. Får se om jag skriver senare om inte ,hoppas ni får en bra jul! Puss


God Jul!

Nu är det äääääntligen julafton och jag kan inte ens fira den i Sverige? Fett tråkigt-.- Men enligt mina beräkningar är jag i Etiopien nu, hahahaha skoja men jag är nog i Etiopien nu och solar, badar eller nåt? Känner mig smart som gör ett tidinställt inlägg! Hahaha asså vad skriver jag? Men jaja, hoppas ni har det kul i Sverige när jag säkert har tröttnat på att vara i Etiopien, blääää vet inte ens vad jag skriver asså skriver bara massa konstiga saker nu, så ska sluta skriva hihi, GOD JUUUUUUUL.
 

All I want for christmas is you.

Bästa dagen!
Först träffa älskling ,sen ikväll bara haft mys med la familia&öppnat presenter och så ,är btw skiiitglad idag önskar alla dagar var som idag haha..
Åååh bebis ska ju åka bort oxå ,saknar han redan:(


Cashflow.

Jaaaaaaa ,imorn ska vi rulla mot Uppsala för att fira jul med min syster&da crew där ,så vi firade jul här hemma idag istället!Fick pengar,lite kläder,parfym ,bodylotion ,ett spa-kit underkläder.. Massa saker jag behövde! Ååh är så jävla glad ,lyckad kväll säger bara. Tog förresten bara bild på pengarna ,haha latisen palla inte mer


God jul amigos!

Jahaa då var det julafton nu då haha.. Ligger och lyssnar på musik och ska sova snart typ. Håller på att bli sjuk, fett jobbigt bräää, k k k jag vet men godnatt!!


Julgran bror

Yessss ,så fort jag kom hem började jag&mamma fixa granen ,säg inte nej den e fett fin?? Ahahha finsk flagga och grejer ,STOLT FINNE.


23 december

Aloha friendozzzz. Idag har jag inte gjort nånting typ, var i skäris en stund och leta efter en tröja men hitta inte haha. Iaf, imorn är det julafton redan:o är det bara jag eller är det lite crazyyy att det här året har gått så fort. Jaaajaa hohoho, ska kolla om jag hittar nån bra film nu, pusspuss:)


JAG E RÄDD BROR

Kollar skräckfilm&smsar med älskling samtidigt ,omgggg asså är skiträdd kommer bajsa på mig just sayin'


Woho

Äääääntligen har jag en mobil!!!!! Så jävla skönt efter typ 2 månader utan, hahahha... Nu kommer jag oxå kunna blogga lika ofta som sofia hohooho:D


"even though you're still mine ,I already miss you ,scared for the time when I can't kiss you.."

Påväg hem från älskling nu.


HOHOHO

HOOOOOOOLA AMIGOS DE JULLOV WOHOOOO!
 
Har inte bloggat på tusen år men jaja HOHOHOHAAHAH, fett hypad...... Iaf, idag hade vi typ julavslutning i skolan, några lärare sjöng och lalala de va fett kul att titta på faktiskt hahah. Fick mina betyg också, kanske inte bästabästa men nöjd för fick D och E i alla ämnen! Det slutade typ 10 och då gick jag, sofia, amanda, malin och vana till tc och gick runt, köpte saker osv. Trevligt hohoho. Jag köpte lite saker till mig själv, sen julklapper till mina småsyskon hihi. Sen kom jag hem typ 2 och efter en timme åkte jag till skärholmen med min mamma, vi köpte julklappar till mina kusiner och min bror typ. Imorn ska jag..... jag kommer inte ihåg men de va nåt hhahah. 

Fuuuck you and you and you and you..

Hoooola alla fina ,kom hem nyss.. Dagen har varit lite upp&ner ,är skitrött oxå.. Först hade vi avslutning ,sen köpte jag fler julklappar&sen taggish t söderskolan haha.. Deras lärare hahahah så tunga. Efter det var jag hos L ett tag ,sen mötte jag maaami&köpte saker sen nu hemma. Ååååhansjjdbsk är trött så nu ska jag gå dö nånstans ,ciaooooo


Dec. 21, 2012


Chilling


Till alla idioter som trodde vi skulle dö


Put in my box full of care

Tjena amigos!
Igår efter skolan tagga jag t tc med mina broes och köpte julklappar ,sen somna jag typ när jag kom hem haha.. Så vakna jag vid fem och har varit vaken sen dess ,kunde inte somna om. Nu är jag påväg till skolan ,ska ha en liten avslutning sen köpa fler julklappar ,och sen träffa älskling. JA NI BRYR ER.


Dear Santa

Hej jag heter Sofia och jag vill ha medinas jävla melonasboobs i julklapp. Tack


This fjortis tagga mot skolan

Sista skoldagen idag ,yesssss.


Godnatt


-

Holaaaaaaa! Tog en day off idag ,sov inte ett skit inatt och vaknade med största huvudvärken så stannade hemma.. Ska träffa Mary min bebis en snabbis nu för jag ska få min tröja ,sen efter det vet jag inte om jag går hem eller vaaad jag gör ,måste snacka med Vana oxå.. Aja ,skriver senare puss.


<3

Ligger i soffan som en jävla deg vahahahahh smsar med min babe&kollar TV.. Den här dagen har varit såååå lång ,helt Sjukt. Aja har ingen internet på min dator så ska fortsätta flippa på den tills den funkar igen ,pusspuss


Etiopieeeeen.

Jag vill hem, hoppas ni har kul. Pusssssshejdåååååå


Lunch

Dagen rullar på seeegt..


Fuling tagga mot eskulää


She's not crazy like me I bet you like that ,

Godmorgon!..eller inte.
Har inte sovit ett skit ,vaknade med dåligt humör och jag fryser och är trött och vill döda nån. Hahaha shit vad jag klagar men ärligt..
Sitter hemma och lyssnar på musik ,borde väl gå nu men pallar inte..aja.
Bjuder på en aaaasfettmegacool bild nu


oh so true

 
haha godnatt people..s

morgondagen:

Kommer antagligen gå t skolan (kuuulkul) sen efter det kasnke jag träffar min habibi Vana och åker t tc ,inte bestämt än men tror det ,måste ändå handla julklappar&sånt shit. Vad köper man till sin mamma?:s

Iiiiallafall ,nu ska jag se klart på min film sen ska jag sova tror jag, så pozzpozz

Bästa

Sitter ensam i soffan&kollar på favoriten ,puss


Tio fakta

Jag svarar aldrig när folk ringer med dolt.
Jag vill ha en hund haha..
Jag hatar ,hatar ,hatar onödig drama.
Jag är inte bra på förhållanden..
Blir svartsjuk lätt som fan.
Älskar Eminem. 
Jag blir irriterad av att höra folk andas ibland..
En grej jag hatar med mig själv är mina humörsvängningar..blir sur hur lätt som helst , det börjar bli lite jobbigt:/
Jag vill ha en fin tatuering.
 
Och 10, är 75% säker på att ingen bryr sig ahahahhaha..
 

Hästar finns inte

HAHAHHAHHhahhahahaaa fattar inte ett skit av varför hästar tydligen inte finns längre ,folk säger det är en frukt? Hahahah men det är skitkul iallafall


Påväg hemååååt

Haha bloggar alltid när jag är på väg hem eller så ,men det är för att det är så jävla tråkigt att åka tunnelbana och jag pallar aldrig skriva med folk.. Har iallafall varit med Baltha,Pontus&Medi ,bara chilläääät! Skolan sög btw ,var där efter lunch och höll på att avlida blev så jävla sur på våran ena lärare.. Tur att det är loov fett skönt svär.
Hej bibel ska sluta skriva nu haha..


Påväg till skolan ,igen

Träffade älskling och han åt lunch på donken ,är på väg till skolan nu. Älskar mitt liv så grymt mycket just nu ,puss på er loverz


Påväg mot skolan!

Ooooorkaaaar inteeee ,varför satte dem Fredag så långt bort från Måndag,men Måndag så nära Fredag?idiotas-.-


Mitt liv är fett spännande bror

Hade markerat Fkn 1000 bilder som lag skulle ta bort men sen fick min mobil flipp och nu måste börja om.. Dööö


HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH

Värsta jag hört hahahaahahha


Godmorgon amigoz

Ligger i min säng ,vakna för inte så länge sen Är helt slut ,största huvudvärken.. Så vet inte om jag går ut idag. Haha en sak vi prata om igår var alla tjejer som ba "ursäkta att jag är osminkad" osv ,asså varför?,varför ursäktar man sitt naturliga ansikte egentligen? Ingen bryr ju sig egentligen haha ,inte så att man ba "omajgad hon är osminkad nu slutar vi umgås med henne." Asså nej hahHa


:')


Trött=wtf inlägg

Godkväll kära peoples! ligger och lyssnar på musik och försöker sova men mår fett illa, ååh. Iaf, idag har jag varit hemma hela dan för vi har haft gäster och lalala. Och imorn ska jag på barnkalas hohooho så trevligt. Ha en mysig natt med den ni älskar allra mest, driver men
godnatt&sovgott tyyyp:)
knassss bror de går inte att lägga upp bild omggg..

Lydia jag tycker du kan komma hem nu

Yeah u heard me. Mmmhmmmmm

Loving you was à choice ,the best choice I Ever made

Hooolaaaaaa.

Ingen har uppdaterat den här bloggen så tänkte göra det nuuuuu,fast vad ska jag skriva haha?,kan säga att jag träffade min bebissss idag ,var hemma hos han rätt länge ,bästa. Efter det träffade jag mina broes i hornstull sen kom hem för typ en kvart sen,pratar med min storebror litegrann.. Haha I can feel your carefaces.


<3

Är med älskling


Tc med Mina


Nskdnwodneowldpdnepdno

Är i skolan nu..


-----

Holaaa!

Kom hem för typ tio minuter sen,darrade så jävla kallt var det! Var först i skolan sen träffade jag L en snabbis ,sen hem t Pontus så kom Balthazääär dit sen ,vi snacka massor ,kolla julkalendern och åkte pulka hahahahaha ,känns sådär juligt som när man var liten&kolla på kalendern sen gick ut och lekte i snön:') Påväg hem träffade jag lite folk hahaahaahahhaahhaha. iallafall ,lyssnar på musik&väntar på att mamma ska komma hem..kul.Not.
idioter åkte utan mig hahahaha

Chilläääää

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3334773/images/2012/pic_50ca19f39606ee62c391e2ef.jpg" class="image">


Fire

Gå dö.


Nobody sees ,nobody knows. We are a secret ,can't be exposed ..

Godmorgon amigoz!

Sitter på tunnelbanan mot skolan.. Vill dö helst ,har inte sovit ett skit tack vare vissa bitches men aja ,vad ska man göra.. Så moooot skolan med ett glatt humör! Börjar nu egentligen ,haha..ska kolla på små lågstadiebarn som ska ha luciatåg för oss ,så gulligt!


ren spegel aa vadåraaa

Aloha! Vaknade typ 7 och jag börjar 20 över. 9, kuuul haha. Sitter och lyssnar på musik och bara chilläääär hohoh:) Slutar halv 4 sen ska jag till vana och efter det ska vi typ till fridhemsplan eller nåt, vi har avslutning med vårt lag. Ha en bra dag, pösssssss! 
 
 
 

...

 
funny love quotes | Tumblr
 
funny love quotes | Tumblr (clipped to polyvore.com)

-

Lydia har ju åkt utomalands nu ,eller när är hon framme?,hon gick på planet runt åtta iallafall..
Hur som heeeeelst broes ,hon kommer ju inte blogga så jag typ gör det istället haha. Det roliga är att jag bloggar mer än Serena&Lydia och det är inte ens min blogg hahahaha men skiit iiii,vad ska man göra..saknar att blogga faktiskt ,gjorde det alltid när jag var yngre.
 

Min dag, bara för att alla bryr sig.

Skulle ha stått i fiket med Medina från 9-11 men hon var sjuk&jag kom till skolan klockan 10 ,sen skulle jag&Chris stå där från 10-12 ist tyckte min lärare men det fick vi inte haha..så sket i det.
Var i skolan ,sedan träffade jag min babe&åkte till TC ,gick runt lite och köpte en ny näspiercing, wieeee.
Åkte heeeemåt ,gick förbi hos my frisiör och kom hem nyss. Asså jag känner verkligen hur mycket alla bryr sig haha..!

Just nu sitter jag ensam hemma&sjunger ,skitfint lovar.
 
 

Från tidigare idag..

Färgat håret.

Är lite osäker men har bara fått bra kommentarer hittils.. Vad tycks??

Be alright - Justin Bieber.

 
Bild från igår.
Kom hem för ett tag sen, har ganska brottom men ville uppdatera er innan jag åker! Kommer nog göra ett inlägg innan vi går på planet också. Åååååh, kommer sakna alla kompisar och att blogga och aaalllltttt!! Men nu måste jag taggish, ses om 1 månad om jag inte har internet i Etiopien, puss!

School

Tjatja sitter i gympasalen just nu hoho:) jag & lydia va nyss i matsalen och torkade massa bord och sånt hahhaha väldigt trevligt. Iaf nu ska jag göra en engelska grej, ciaociao!


Chilling billing


Påväg till skolan..

Lydias sista dagen i sverigeland också ,buuhuuuu:(


Fina bilder

Godmorgoooon, vaknade typ halv och är helt klar, börjar halv 10 med engelska typ seeen ska jag & lydia va mattanter typ HAHAHAH orkar inte, till klockan halv 1 eller nåt också hahhaha.. Just nu sitter jag och lyssnar på musik, äter pepparkakor och dricker mjölk hohohooh:)

..


My gun ,your head. Click clack BOOM you're dead..

Kom hem nyss..
Är helt slut trots att jag inte var i skolan så länge. Skulle egentligen träffat Några men det blev inte av ,och nuuuuu ska jag sova.
Godnatt Bitchez 


Español

Hola amigos, que tal? Hahah sitter på spanskan just nu, ganska chill höhö vi kollar på film:) efter har vi so sen slutar vi. Efter skolan ska jag hem sen ska jag kanske till kungens kurva med min madre jag venne, annars kanske jag är ute med lydia & cassandra om jag orkar, får seee. Aja, ha en bra dag! Bloggar sen kanske:)


-


Gjorde om lite mer.

Har gjort om lite mer i designen. Gjorde på Headern, menyn och olika saker, jag veeeeet jag är proffsig hahaha. Nej men har inte gjort något inlägg idag tror jag så ville uppdatera med något hihi!

JAG ÄR COOOOOL.

Jaaaaa men nu vet ni det också ,hihi puss på er ,peaaace

Hääämma

Hej människor!
 
Är hemma nu efter en lååång dag ,först var jag i skolan i hundra år&sedan chilläää vi där med Serena,Lydia,Balthazar och Luddäää. Satt på läxhjälpen ,hade inga läxor haha men skit i det..

Nu är jag hemma. Ja ni bryr er. Faktiskt.

säxinessssss på idrotten HAAHAHHAAHAH (ja jag ful men det är du som läser också, duuuh)

Idrott nästaaaa.

Asså blogg appen funkar fortfarande inte så skriver från safari, skit jobbigt-.- Men ska iallafall snart ha idrott, orkar inte har ont i magen asså blööööö.. 

Godnatt!

Ska gå och lägga mig snart, tänkte göra lite tidsinställda inlägg som kommer när jag är bortrest! Måste komma på lite grejer att skriva om först hihi. Kommer kanske blogga när jag är där också men först måste blogg appen börja funka, hoppas dom fixar den snart! Men godnatt iallafall!
Haha va söööööt när han sover!

Ny header.

Kände att jag behövde byta lite, tröttnade på dom gamla bilderna på mig haha. Serena om du vill att jag ska ändra dina bilder så säg till! Ni kanske inte ser den än, men tryck på f5 isåfall, eller det var väl det man tryckte på? Och bara så ni vet så neeeeej bilden i mitten är jag inte seriös på!! Jajaaaa, ska plugga hela dagen, åååhhh orkar inte.. Men måste eftersom jag ska göra ett prov antingen imorn och eller på tisdag. Skulle egentligen gjort det på fredag men åker till Etiopien på onsdag så jaaa.. Sofia har ju börjat blogga här också, hon kommer blogga under tiden jag är bortrest och mer om hon vill hihi!

Hello December.

December ,jobbigaste månaden eeeever. Korta ,kalla ,mörka dagar ,ingen sol, massa snö, iskallt utomhus ,väderdepprissioner ..Det enda bra med vintern är att man kan ha snöbollskrig ,och sedan julafton ofc haha.




   

-

Hej igen babes!
 
Tänkte bara berätta om mig själv hihi..
Bor i en liten skitlägenhet med min mamma ,går i högstadiet. Har en pojkvän  (♥) ,flera bästevänner och är allmänt mongo. Jag är också halvfinsk ,har bott i Finland fakitskt haha.

Så här ser jag ut:

Godmorgon!

Godmorgon readers hihi! Bloggade inte igår men hade ingen lust haha. Var på Xfactor genrep, ville egentligen gå på live sändningen men det var slutsålt:( Men det var iallafall kul. Efter åkte jag och Serena hem till mig, vi kollade på X factor och hon sov här också. Idag vakna vi vid halv 10 ungefär och Cassandra kom hit vid 12-halv 1. Båda gick för inte så länge sen och jag ska snart till min moster. Bloggar nog när jag är där om blogg.se appen funkar, funkade typ inte igår?
Tog bilderna typ när jag precis hade vaknat, skit ful men skit i.

Utkast: Dec. 07, 2012

¡Hola Amigos! Jaaag heter Sofia (Lydia/Serena har nämnt mig några gånger hihi) och jag snackade lite med dem så ska kanske börja gästblogga här!:) Kuuul viiiiisssstvisstviiisst????, Jag går btw i samma klass som dem ,har gjort sen tvåan haha. Skulle bara säga det hihi ,puss på er!

Dagen.

Som Serena skrev har jag, hon och Sofia åkt runt överallt och samlat pengar till Uganda. Det var roligare än jag trodde haha. Åkte till Cassandras skola men neeeej såklart då ska hon inte vara där hahaha. Juste hon har länkat våran blogg på facebook, skit gullig thank uuuu! Efter vi hade samlat in pengar åkte jag med Sofia och mötte några kompisar, var inte med dom länge alls, träffade luddekudde och vi gick hem till han. Var där en stund sen träffa vi Balthazar och Pontus, hohoohoho efterblivna kompisar jag har.. Jajaaaa, dagen har varit ganska kul faktiskt:)
Inte ny bild men skit i.

Justin bieber.

PERFEKT PERFEKT PERFEKT PERFEKT

LALALA

Heeeeej!! Idag var jag ute hela dagen med lydia & sofia, vi samla pengar till våran skola som hjälper en by i uganda och bygger en skola till dom osv. vi gick runt i stan och sååå och vi fick ganska mycket pengar:) Kom nyss hem, är skittrött vill sova men orkar inte haha. Asså jag kan inte fatta att det redan är december, om några dagar är det jul, sen poooooff 2013, de va nyss 2009 hahah... 
 

länkbyte?

Om det är någon som vill ha länkbyte så kan ni skriva till mig eller Serena för jag vill ha fler läsare eftersom det blir roligare att skriva, inte för att jag vet om Serena vill ha fler men jajaaa, Serena vi säger att du vill ha fler hahahah.. Jaaaa, jag är desperat typ..hahahaha orkar inte men jajaaaa om ni vill så kan ni iallafall skriva hihiii!

We can dance, we can sing, do whatever you think.

Godkväll amigos!

Skulle köpt en mobil i söndag, men en skittråkig sak hände så kunde inte.. Iaf ska få en antingen i helgen eller nästa vecka, innan jul iaf hahah..... Just nu sitter jag och lyssnar på selena gomez & demi lovato låtar, hohoho, älskade dom förut (and i still do). Jaaaaaaja, imorn börjar jag halv 10, fett chill bror men slutar efter 4 typ. sen efter skolan ska jag kanske på träning, eller hem, eller nååååt iaf. Sen på torsdag också skola och så, seeeeen fredag ska jag till xfactors genrep med lydde & medi whoop whoop:D 
Aja, vi hörs snart, eller imorn elller nån annan dag, haha...pözz!
 
 

Dålig uppdatering.

Vet, har inte bloggat im sööörrryyy men det e ändå inte kul om man inte har många läsare.. Om det är någon som vill kan den gäääärna ha länkbyte med oss hihi. Men iallafall kom hem vid 20 över 6 tror jag det var och har typ inte gjort något speciellt. Lyssnar på musik just nu, är skit trött vet ej varför?..

New in.

Första bilden blev suddig.. Men köpte uggs som jag skrev förut, inte äkta men det är ett märke. Skit sköna och mjuka, älskar dom!
| EuroSko | 480kr | Kostar egentligen 599kr men det va 20%.

Godmorgon!

Godmorgon allihopa! Sitter och äter frukost nu så bloggar från mobilen, mår lite illa.. Men idag tror jag inte jag ska göra något tills min mamma kommer hem, tror jag ska möta henne vid centrum och köpa nya uggs. Har två par hemma men en av dom är nästan sönder och dom andra e bara hala. Kollade på några igår och dom skit sköna så ifall vi köper så köper jag nog dom! Men nu blev typ hela mitt inlägg om uggs hahaha så ska sluta skriva nu puss! Och jag vet att bilden inte e fin hohohoho.


RSS 2.0