Godnatt


Mot tc

E påväg till tc med Serena Sofia för att köpa Believe acoustic, hohoho älskar skivaaaaan. Men aaaaaa, vi är iallafall påväg och dethär inlägget är såååå intressant whoop whoop(och jaaaaa vi är fina på bilden:))


Helt sne

Jag är sne , hen är sne ,dagen blev sne wäääää Faaaaakk dis shiit..
aaajaaaaaaaaa imorn ska jag försöka ta mig t skolan iaf haha......skit i ,Sov godnatt


Hans leende, såååå fin, loveuu!


Ny desiiiiign.

Gjorde precis en ny design lite snabbt sådära, det kanske inte blev så fint men jajaaaaaa haha.. Är fortfarande inte färdig med mitt pluggande(om det ens heter så hahahaha) så ska fortsätta med det nuuuu!
Gammal bild från när jag skulle till Etiopien, typ 5 minuter innan planet skulle åka, ååååhhh saknaaaar:'(

Plugga brooooor

Sitter hemma och pluggar på det jag ligger efter i i skolan & lyssnar på Believe Acoustic, åååååhhh dör för den och haaaan. Det gör det iallafall lite roligare att plugga..-.- Var hemma idag från skolan, har kollat lite på ensam hemma, haha älskar deeen och kollade på några avsnitt av PLL, så braaaa södjdjnsks, men måste plugga färdigt nu sen kolla fler avsnitt av PLL, pussss


mario la den finnnnnt

 

there's nothing like us..

hola amigos..

sitter hemma ,borde egentligen rullish mot eskuuuuulän men pallar ej..
sitter hemma ,lyssnar musik ,tänker.. ääääsch ,why so serious..

.webcam bild ahahah

take the both of us ,and we're the perfect two..

 

Pretty Little Liars

Pretty Little Liars handlar om Spencer, Hanna, Aria och Emily som var ett gäng bästisar som sen föll isär pga att "ledaren" i gänget Alison en dag mystiskt försvinner. Ett år senare hittas Alison's kropp nergrävd vid hennes egna hus. Tjejerna återförenas eller vad man ska säga, för att sörja med varandra och innan Alison's begravning börjar dom få massa skrämmande meddelanden från en okänd person som kallar sig för "A". Den här "A" hotar tjejerna med att avslöja deras djupaste hemligheter och dom gör allt för att lista ut vem det är.

Och jag är ju lite dum så jag råkade läsa nånstans vem/vilka/vad A är, så jag visste det från första början hahah. Men den är ändå feeeett värd att kolla på, för man vill ju veta vem som mördade Alison och sen så händer det massa andra grejer. Aja, tipsar verkligen om den serien!!! Man kan kolla på swefilmer.se, alla avsnitt finns där och det senaste kommer alltid ut typ 2 dagar efter den har kommit ut i usa. Sen där är det bra om man fattar engelska för textningen är dålig hahahha. Men iaf, KOLLAKOLLAKOLLA, världens bästa serie jag svär!


Hej

Holaaaaa. Ett tag sen jag blogga haha, men jaja. Har inte gjort nåt speciellt ändå så spelar ingen roll. Dom senaste dagarna har jag bara vart i skolan typ, hemma och kollat på pretty little liars osv. Idag ska jag bara va hemma hela dagen, orkade inte gå till skolan för har ont i huvet, mår illa, och tror jag har lite feber. Just nu ligger jag i min säng och lyssnar på believe acoustic som kom ut för en stund sen. Såå stolt åhhhh, och omg så perfeeeeekt den är. Be alright & nothing like us... seriously jag gråter. Hahah, men ni borde lyssna tycker jag!:)


Måååndaag..

Gick t skolan ,hade lunch ,NO,Teknik ,mentorstid sen slutade vi ,åkte till älskling chillade där ,sedan träffade vi Elina&Bella och åkte till Skärmis ,kollade på älsklings träning! Sen åkte jag hemåt ,har mest slöat haahha är skitrött. Har fått i läxa att skriva ner känslor ,sååå dagbok here we go..skrev alltid när jag var yngre ahah..aja K ,godnatt


Godnatt broes

Har inte bloggat på ett tag men har varit sjuk och har verkligen inte orkat.. Är fortfarande sjuk, hade tänkt gå till skolan imorn men noooppp, fast det skönt att va hemma och vila uuuuut haha. Men jaaaa, har inte gjort något speciellt dom senaste dagarna, träffade Sofia Ludwig Aksel Medina Isaaq Linton Sammi Balthazar i lördags(vet inte om jag glömde nån men jajaaaa..) och vi chillääää i zinken donken haha, sen söndag och idag var jag hos doktorn, skit kuuuuul-.- skulle börjat med dansen idag också, men kunde såklart inte gå asså öööööhhh dvdjsnskhddh


Nobody see's ,nobody knows.

¡Hola mi amiga!
Dagen igår va bääästa ,först träffa massa och bara hypish lallish i zinken lite långtråkigt haha men jaja.. Sen åkte jag hem till älskling ,chillade lite i några timmar sen gick vi på bio såg Jack Reacer eller vaaaaaafan den hette. Kom hem ,däckade inom tio ahahaha skitrött.. Iaf nu är jag ensam hemma väldigt intressnt vavavava.


Påväg hem

Fkn istid döda mig


Frulle med brudzen

Sen rullish mot.. nååånstans ,träffa beboooo ,lydia,isaaq massa vet Inte vilka än.. Hörs later pozzpozz


Mot anna älskling

Varit i skolan hade bara tre lektioner sen chillat hemma hos älskling ,följde med han t hans träning hoho snäll flickvän ftw. Nu är jag i medis ,nästa Slussen! Ska t Anna älskling slaggar där ikväll. Vi hörs ,pussar


Chilling in school


Inte så illa va?


Fuck that shit.

You can't make me stop smiling!


Complications..

!Hola Amigos!
Egentligen vet jag inte ens om jag ska blogga här nu när lydish är hemma haha men jajaja..yolo brorsan.
Aja idag har jag tagit promenader ,pluggat ,(jävla duktiga apa) sen på kvällen träffade jag älskling&Pontus..
Är hemma nu ,ska ta ett lååångt bad säger bara ,är helt slut. Imorn är de skola ,ååååh jag vill inte dödödöööö..har inte varit där på länge ,vill inte tbx heller äckliga Jävla åsnandlslsndmd dö.


Plugga.

Ända sen jag kom hem har jag pluggat och kollat på 2 PLL avsnitt, asså åååhh vad jag älskar doooom. Men ville bara uppdatera lite eftersom jag inte gjorde det igår, ska fortsätta plugga nu!
Hoohohohoho ser ut som en kille men jaja.

Bajs.

Shoo broooor, kom hem för typ 20 minuter sen. Var ute ett tag med Sofia och Ludwig i Mariatorget, så söta gullisar hahaha. Skulle egentligen ut igen snart men neeeejnej såklart ska min mamma ba "nej lydia du ska stanna hemma för du skulle vila idag men jag lät dig gå ut en liten stund bara lalalala" jaja, skit i ska äta snart och fortsätta kolla på PLL hohohooo.
A jag tar fina bilder när jag har tråkigt, vad?
 
 

Godmorgon!

Stannade hemma från skolan idag, mådde lite illa så jag pallade inte. Helt onödigt att jag gick upp, kan inte ens somna om nu.. Men ska försöka sova sen ska jag gå upp och kolla på PLL och kanske någon annan film också.


App Tips, Iphone!

Har tråkigt så fick lust att ge lite tips på Iphone appar:)
 
Dagens app.
 
 
På denhär appen kommer det upp en app varje dag som är gratis. Kolla där varje dag, sen kanske ni hittar något som ni gillar som brukar kosta men som är gratis idag!:)
 
Temple run 2.
 
 
Temple run 2 är myckeeeet roligare än den gamla temple run, tycker alla borde pröva den hihi, aa jag är mobbad vad?
 
Squats Pro.
 
 
På denhär appen kan du träna låren och rumpan, laddade ner den idag och tycker att den verkar ganska rolig, så ni som vill träna kan ladda ner denhär. Jag tror den bara är gratis att ladda ner idag, så ni som vill ha den skyyyyynda!
 
Märkte att jag är skit dålig på dethära hahahhaah:$ Men jajaaaaaa

Låt mig vara glad.

Folk säger att dethär är Justin Biebers konto fast inte hans vanliga utan sådära "extra"konto, HAAHHA kan inte ens förklara men skit i OCH HAN FUCKING BÖRJA FÖLJA MITT TWITTER KONTO, jag dööööör ärligtttttt. JAG SVÄR DEN SOM FÖRSTÖR MITT HUMÖR NU SKIT FUL LÅT MIG VA GLAD SKRIV INTE "det där e inte han lalala" JAG SKITER I JAG TROR DET ÄR HAN PUNKT FUCKING SLUT, BEHÖVDE FÅ DET UR MIG, tackpuss.

As long as u lalalalalala lalalalalalalala lalalalalala love meeeee

Är hemma hos min gudfar och gudmor nu och kollar på fotboll. Mår illa och är trött + min mobil kommer stängas av snart,har bara 14%.. Vad ska jag göra när den stängs aaaaav? Vill hem och sova eller kolla på någon film haha. Men nu ska jag försöka vara lite social!


Godmorgon!

Klockan är två och jag skriver godmorgon nu? haha aja, Serena åkte hem för ett tag sen och jag ska snart till min moster sen efter det till min gudfar och gudmor. Jag och Serena vaknade vid 9-10 kommer inte ihåg? Åt frukost och satte på PLL, har precis börjat kolla på den och dör redan för deeeen! Men ska ut nu, pussssss!

Perfektion.

 
Ååååååh vad jag älskar haaaaan♥
Lydia

~

Håller på att kolla på ett avsnitt av PLL innan Serena kommer, hon ska släggish här inatt hohoooo. Cassandra va här för ett tag sen men hon åkte till stan, inte för att nån bryr sig om vad jag skriver så bajbaaaaaj!


Cha cha blooooooooggen

Hej! Jag heter Cassandra och är bra vänner med Lydia & Serena, jag ska gästblogga här idag!
Jag är 12 år gammal bor i stockholm. idag var jag i skolan chilla haha kaosa skolan hehe... fick skit av lärarna såklart hehe... och aa sen chilla jag i skolan med några kompisar sen drog jag direkt från skolan hem till Lydia och nu sitter jag här och chillar hemma hos henne, vi håller på att leta efter resa till london eftersom att jag och Lydia och våra mammor ska dit i april yää!! askul det ska blii shoppaaa loooooss! aja puss hej!

(2011 bild heh)

hej jag har tråkigt.

Förlåt om ni spydde nu, det var inte meningen:*
Asså ahahhaahahahhaha varför lägger jag ens upp dethära..

Pretty Little Liars.

Ska sätta på Pretty Little Liars snart, sa igår att jag skulle kolla men gjorde aldrig det men ska börja idag haha. Var hos doktorn på dagen, skulle egentligen ta prover i Liljeholmen idag men ska göra det imorgon istället på morgonen innan skolan vid typ halv 9-9. Gillar inte sprutor men skit iiii, aja ska kolla på film nu puspusssss!

Sick broeee..

Är fortfarande sjuk och hemma från skolan. Tror jag ska till skolan imorgon.. Vi får se, aja ska nog kolla på film snart, är hungrig men kan fortfarande inte fucking äta-.- ååååhhh jag orkar inte!
Etiopien, saknar fortfarande..

Hoooome!

Stannade hemma idag från skolan för mådde illa igår och lite idag när jag vakna, så jag pallade inte gå till. Ska inte göra något idag, bara sitta hemma och kolla på filmer, ska snart sätta på Never say Never sen ska jag kolla på PLL, har inte sätt ett ända avsnitt från den serien så ska börja kolla på den haha!
Bild från Etiopien, saknar! ÄR FETT AVUNDSJUK PÅ MINA MOSTRAR BTW FÖR DOM ÅKTE T ETIOPIEN IGÅR HDFJASHGDKLKDSAHF:'(

Rumskompis nurå..

Mår skitilla oxå Ingen energi.. Döda mig snabbbbbbbbt

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3334773/images/2013/pic_50f50689e087c3707301c2ec.jpg" class="image">


New in.


Bilderna är från igår men jaja.
Köpte denhär västen från Hollister igår för 619:- och en body splash för 129:- tror jag, kommer inte ihåg haha. Den är skit skön, men vet inte om den är värd 619:-  men jajaaaaaaaaa skit i

Ny hårfärg.

Före:
 
Efter:
Man ser inte så stor skillnad men det e ganska stor skillnad + att jag klippte mig också.. Det skit kort nu:( Och förresten nej jag går inte runt med väst inomhus, skulle precis ut när jag tog dom första och hade precis kommit hem när jag tog dom andra hahaha. Iaf, jag är inte skitskitskit nöjd, men det blev helt okej hihi.
 
 

Dadadada

Hejhej! Bloggar skitdåligt jag vet men vi har typ inga läsare så det kvittar haha, jag vet inte riktigt men jag kanske kanske ska skaffa en egen blogg, hade ju en i somras men gjorde typ 5 inlägg sen sluta jag.. Kommer säkert tröttna skitfort ifall jag byter tillbaka dit, sååå får tänka lite till hoho. Jaja, ville bara uppdatera lite för att jag har så tråkigt liv och har inget kul att skriva:) Annars om ni har lika tråkigt liv som jag kan ni ju kolla mina intressanta inlägg på http://serenaa.blogg.se/ Men ni får ha det braaa, ska kolla på two and a half men nu. pözzzzzzz.
 

It's my birthday i get high if i want to, WHOOP WHOOP!

Bild från Etiopien, vill tillbaka haha. Vet inte varför men jag e fett glad, fast okej det kan ju vara för jag fyller år, 14, fjortis hahaha. Men snart kommer några gäster så ska börja fixa mig lite, puuussss!

home sweet fucking home

Är hemma nu äntligen efter att ha åkt typ 12 timmar i ett flugplan-.- Åååååhhh vill tillbaka till Etiopien men jag har saknat alla i Sverige så jag är ändå glad att jag har kommit hem haha! Dom första typ 5 dagarna var skit tråkiga och jag var fett deprimerad och allt, sen efter dom dagarna blev det skit kul och nu saknar jag allt hhahaha.. Ska nog åka dit snart igen, eller om 1 år! Har tagit massa bilder som jag kan lägga upp någongång, kan inte just nu för min sladd är i min mammas väska och hon är inte hemma just nuuuu. Men jaja ingen bryr sig så puussssss, juste fyller år idag också, skit glad haha!

situation so wrong ,but love so strong

Hola amigos!
 

Idag åkte jag mot min brolle i hornstull&kollade på Jersey Shore ,sen mot medis chilläää lite,sen hem till älskling och nu hemma.. jaaaaaaaaaag vet att ni bryr er.
bild från tidigare idag hahahaha, NOOO DUCKFACE AT AAAALL..


if you love me you wouldn't lie

min nya drog..hon gör typ Chris Martins låtar ,fast ändrar texten liite då eeahahah..
 

glatt humör

 

Har tråkigt


Har du gråtit? Aa.
Har du skrattat? Nej duvet.
Har du sovit i tält? Aa.
Har du sovit under bar himmel? Yep, på kollo asså haha.
Har du varit på Gröna Lund? Hela sommaren fan.
Har du varit på Liseberg? Nej.
Har du varit på Kneipbyn? Naj.
Har du varit i en annan stad? Yesbox.
Har du bott hemma? Nej i skogen.

Dina vänner under 2012.
Har en nära som dött? Aa, fast inte vän.
Har en vän sökt tröst hos dig? Ja.
Har du sökt tröst hos en vän? Vet inte.
Har du sovit över hos en vän? Jaa.
Har du varit kär i en vän? Nope.
Har du fått mer en fem nya vänner under året? Aaa:)


Denna månad:
Har du varit kär? Nope!
Har du kysst någon? Nej.
Har du pussat någon? Jadå:)
Har du kramat någon? Jaa.
Har du skrattat? Nööööj inte alls.
Har du gråtit? A.
Har du varit glad? Yes.
Har du varit ledsen? Aa.

När
Grät du senast? Igår.
Skrattade du senast? Några timmar sen.
Duschade du senast? Imorse.
Lyssnade du på musik senast? Alltid bror.
Hade du kul senast? Kommer inte ihåg haha.

Vem
Kramade du senast? Amanda.
Pratade du i telefon med senast? Medina.
Fick du sms av senast? Min mor.
Kommer du ifrån? Mammas mage vad tror duuuu?

Dig
Heter? Serena.
När fyller du år? 12 maj, glöm inte köpa present:)
Tycker du om någon just nu? Jadå, men är inte kär haha.
Jag samlar på? Bilder på min mobil haha.
Gröna eller röda äpplen? Gröna isf.
Vem ringer du när du är arg/ledsen? Nobody.
Vilken tid gick du upp idag? Halv 8.
Har du sovit i din egna säng inatt? Aaa.
Har du sovit ensam inatt? Yes.
Har du strumpor på dig nu? Nej.
Hur svarar du i telefon? "Hallå?"
Vad ska du göra ikväll? Kolla på film sen kanske börja kolla på nån serie, få seeee.
Vad ska du göra imorgon? Skolan typ.
Vad vill du bli när du blir stor? Lycklig, för då blir jag det jag vill oxå om du förstår vad jag menar:)
Var vill du bo när du blir stor? LA, lätt.
Är det okej att gråta? Jadååå!

Vilken årstid tycker du bäst om? Sommar, fast inte för varmt.
Skulle du göra om du vann en miljon? Köpa meet&greet till mig och lydia på direkten hahah.
Tycker du det är viktigt att ha märkeskläder? Har man det man vill så kvittar märke.
Vill du gifta dig? Aa.
Vill du ha barn? Yääääs.
Solar du ofta? Aa på sommaren.
Är du bra på att laga mat? Aa jag äger.
Gillar du att dansa? Älskar.
Hur vig är du? Lika vig som din mormor ungefär.
Vilken är din favoritglass? Brownie glass som jag åt i helgen asså bääääästa skojar inte. Och B&J cookie dough älskar jag!
Tror du på ett liv efter döden? Vänta ska testa...
Är du morgon eller kvällsmänniska? Kvällsmänniska.
Vilken ögonfärg har du? Bruna.
Vilka hårfärger har du haft? Typ som jag har nu.
Brukar du bädda sängen? Aa.
Vad var det senaste du sa? "nej fett äckliga" haha.


mot söder

haters will burn ,vi ses ciaoooooooooooooooo

be patient bitchz


Have to sleep

Måste sova men orkar inte haha.... Börjar 8.20 imorn man ba jaaaaa wehå jippi kul. Nej men seriöst haha, orkar inte med skolan-.- aja snart helg och då kommer lydia, hell vad jag längtaaaaar!


hahaha sanningen


2012

2012

Har du gråtit? ja..?
Har du skrattat? De klart hahah
Har du sovit i tält? tror de
Har du sovit under bar himmel? Ja:)
Har du varit på Gröna Lund? bror var där 100 gånger säkert
Har du varit på Liseberg? Nope
Har du varit på Kneipbyn? vad fuck är de
Har du varit i en annan stad? Yesssss
Har du bott hemma? Neeej?:D

Dina vänner under 2012.
Har en nära som dött? Inte nära vän ,som tur är
Har en vän sökt tröst hos dig? Yess
Har du sökt tröst hos en vän? Mmm
Har du sovit över hos en vän? Vad tror du
Har du varit kär i en vän? Min bästevän ja<3
Har du fått mer en fem nya vänner under året? Nej ,för jag är så mobbad att ingen vill lära känna mig HAHAHAHAHAHAHAHA 
 

Denna månad:
Har du varit kär? Ja!:)
Har du kysst någon? Hihihi ja
Har du pussat någon? Yes babe
Har du kramat någon? Neeeej ,de bara så man hälsar?
Har du skrattat? Varje dag!
Har du gråtit? ..
Har du varit glad? Yeeaaah
Har du varit ledsen? mm kanske lite..

När
Grät du senast? haha
Skrattade du senast? Skrattar just nu
Duschade du senast? Igåååååååååååååååååååååår
Lyssnade du på musik senast? Music is my drug ,lyssnar nu.
Hade du kul senast? När jag gick in på kik för ett tag sen AHHAHAHAAHHA.

Vem
Kramade du senast? min maamaaaaa
Pratade du i telefon med senast? maaaaaaaamaaaaaaaaaaaaaa
Fick du sms av senast? gills kik?,då pontus ,annars vana baby
Kommer du ifrån? HAHAHAHAHA jag kommer från överallt-

Dig
Heter?minmammapåenkebab
När fyller du år? 15 mars!
Tycker du om någon just nu? Näeee de därför jag har pojkvän pajas
Jag samlar på? haters
Gröna eller röda äpplen?gröna
Vem ringer du när du är arg/ledsen? ingen?
Vilken tid gick du upp idag? vaknade vid nio ,sen somna jag om och gick upp tolv haha....
Har du sovit i din egna säng inatt? Nej
Har du sovit ensam inatt? ja:(
Har du strumpor på dig nu? yeaa
Hur svarar du i telefon? "Hallå?hej"
Vad ska du göra ikväll?chilläääääääää
Vad ska du göra imorgon? Ingen aning just nu:/
Vad vill du bli när du blir stor?lycklig ,resten skiter i
Var vill du bo när du blir stor? spanien
Är det okej att gråta? Ja?,fast gillar inte att göra de framför folk hehe

Vilken årstid tycker du bäst om?Vår..
Skulle du göra om du vann en miljon?Lämna sverige.
Tycker du det är viktigt att ha märkeskläder?Fuck "märken" ,ha på dig de du gillar sen whatever
Vill du gifta dig?Jaaa fan yolo
Vill du ha barn?vet inte..
Solar du ofta?på sommaren i solen ,amenfyfaaan va skönt
Är du bra på att laga mat?Ni ska smaka mina flingor!:*
Gillar du att dansa?Ofc shake that booty ayyyy
Hur vig är du?Lika vig som ditt rövhål
Vilken är din favoritglass?chokladdddddddddddddddddddd
Tror du på ett liv efter döden?fuck nooooooo ,varför dö om man ändå lever igen..
Är du morgon eller kvällsmänniska? jag är alltid trött ok
Vilken ögonfärg har du?bruna..:(
Vilka hårfärger har du haft?Ljusbrunt ,mörkbrunt,svart,blonda slingor,rött,ginger,dipdye hehe
Brukar du bädda sängen?nonononono
Vad var det senaste du sa?"maaaaaaaamaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa"
 
(tog testet från mi amigo Bellas blogg)..

Inget speciellt brä

Hej! Slutar egentligen vid 4 men gick tidigare och kom hem för en timme sen typ. Just nuuuu sitter jag och kollar på film, wehååå!


Godmorgonnnn

Ska rullish mot skolan nu ,sov i midsommarkransen så de skööönt tar typ en kvart bara. Efter skolan kanske jag åker mot Södermalm vet ej än ,ajajaj pusspuss


FkjzvzbzbBz

Jävlahellskitsnöätbajsskitväder, åhöxxjjdvzvd


Orkar inte

Skola imorn, fucking hell jag orkar intääää. Kan inte sova heller så det kommer inte blir kul på morgonen när alarmet ringer hahah. Godnatt.

åååh saknar lydia!!!! Snart kommer hon hem, wohooo:)


BESÖK SINAS BLOGG NUNUNU

Vill du få inspiration och bättre självförtroende? Då vet jag vad du ska göra nu på direkten, besök Sina Kechi's blogg nuuu! Han har också en tävling just nu, så va med om du är en stor belieber! :) JALLA KOMPIS VAD VÄNTAR DU PÅ?! BESÖÖÖÖK! http://www.nattstad.se/sinakechi
http://www.nattstad.se/sinakechi
http://www.nattstad.se/sinakechi
http://www.nattstad.se/sinakechi


BÄÄM


abbabababababaabababbaba

idag träffade jag bebis ,sen på kvällen träffade jag isaaq,pontus ,tobbe&massaaaaa andra orkar inte säga alla ahaha.. såg film nyss och nuuu bara chillar jag,imorn ska jag sova hos Vana! bästa.


shiit brooor

sho amigos.
 
Idaaaaag ,vaknade vid tre på eftermiddagen haha åt frukost med min åsna sen träffade jag massa folk ,chillade lite ,gick i en aaaasläskig källare ,haha skrek såhäär mycket har fortfarande ont i halsen..aja tung dag ialalfall.
Kom hem för några timmar sen ,nu lyssnar jag på musik och drogar Tumblr-bilder.
såååååååååååååååååååååååååååååååååååååååå saaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaant↑

tumblr bilder

 






 
 
 
 
 
 

.

 

Jan. 05, 2013

Sitter och kollar på Harry Potter eller nåt just nu haha, hatar sånna filmer..


You can try but you'll never forget her name.

TJEEEEEENA. Sov hos Sandra inatt, vi somna typ 4 sen vakna vi 8 och chilla lite sen sov vi igen till typ 2. Just nu sitter vi i bilen och hypar medans hennes pappa är och köper godis haha. Iaf vi ska till min moster och sova där. Wohooo byeee:)

MY BABYYYY när hon va liten!! Skitgullig, vad hände nu liksååååm? Hahahha


Nuuu ska Jag å bebis sååva

Hand i hand livet utJAHAGAHAHAHAHA


Skräckfilm med vana

HAHAHAHHAHHA å den har inte ens börjat än ,skiträdda haahhahaahah


Jan. 04, 2013

Hola amigoz! Hur mår ni? Själv mår jag ganska bra, förutom att jag är skithungrig har inte ätit frukost haha. Iaf, vaknade runt 11 och har bara chilläääät hela dagen. Väntar på min mamma just nu, sen ska jag till Skärholmen med Sandra. Vi ska typ gå runt, äta osv, sen ska vi till henne och jag ska sova där wehåå. Imorn på dagen ska vi till min moster också om ni bryr er. Aja, ha en trevlig eftermiddag bloggar kanske senare. Puzzzzz.

HAHAH visst har jag söta syskon?:)


Godnatt


Cha cha bloggen

Har inte bloggat nåt men aajaaa.. Igår träffa jag Melissa ,var hemma hos Pontus med Isaac,Isaaq,Anna&Ketty ,sen idag var jag med min båjfränd....
Är helt död ,ska droga musik och sova nu ciaooooo:*


In da car

Godmorgöööön! Sitter i bilen just nu på väg till Arlanda, wohoooo. Ska va hos min faster sen hela dagen, trevligttrevligt:)


Lalalala

Hej mina kära vänner. Har vart hemma hela dagen, kollat på en film, städat lite osv. Var nyss ute och köpte lite saker med min bror, och så smällde vi raketer hoho. Snart ska jag äta pannkakor, och sen kanske kolla på nån film. Byebye:)


I need if when I want it.

Hollallalalalallala! Vaknade typ för en halv timme sen och ska upp snart och äta. Idag får jag tillbaka mitt rum eller vad man ska säga haha, så ska städa heeela rummet, sätta upp affischer osv. Sen ska jag fixa mitt jävla hår som liknat bajs. Imorn ska jag till min faster på morgonen typ, och vi ska va där hela dagen. Och på fredag ska jag träffa Sandra. Iaf, ha en bra dag!:)


you got me stuck on stupid

Hola mina vänner!
 

Är liite seg i huvudet ,asso är skiittrött.. har massa bilder&sånt shit från igår men orkar inte lägga upp haha. Hade en niiice kväll iallafall ,sen idag mest pratade vi en massa om allt ,lyssna på musik å chilla bara..
Pratade nyss i telefonn..och nu väntar jag på att min bror ska komma hem:) 
bild från igååår ,klänning och grejer hahaahha 
 

Lunch bror

Äter lunch hos Mary bror å kollar på film New Years eve ,dagen är allmänt chill puss


Drogad

Ligger forever alone på golvet ,aaaa shit fett späännande ,men aaaa de 2013 nuuuuu woup woup ,som Serena sa ,de ska bli bästa året! Skiter i.
Hejdå2012


Följ min instagram!!!

FÖLJ MIG PÅ INSTAGRAM ALLIHOPA! Heter serenassss. Lägger ut bilder då o då, ibland varje dag, men några i veckan iaf! Så ni som inte följer mig redan, va väntar ni påå?! Haha följ mig:)


2013

HERE WE GO! Nytt år, nya tag. Det här året ska bli bääästa skiter i:) det här aldrig varit nån nyår då jag har ba "wow dehär året var verkligen bäst!" Men nuuu asså det KOMMER blir bra. Och det bästa är att Justin Drew Bieber kommer till Sverige, seriöst har väntat så länge det kommer bli bääääst! IAF, hur mååååår ni? Med mig är det skitbra, älskar nyår wohooo! Fast ville egentligen på fest, men det va väl kul hemma med familjen och lite gäster. AJAAA, nu ska jag fortsätta njuta av att det är nytt fucking år!!!


RSS 2.0